تاريخ: ۱۳۹۵ پنج شنبه ۹ دي ساعت ۱۶:۲۳ بازدید: 1655      نظرات: 0      کد مطلب: 2613

بانه شهری با فرهنگ و تاریخی 6 هزار ساله

رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع داستی و گردشگری بانه گفت: شهر بانه فرهنگ و تاریخی 6 هزارساله دارد و تاکنون 220 اثر تاریخی و فرهنگی در آن شناسایی شده است.


به گزارش هاژه به نقل از ایرنا، سردار خندانی روز پنجشنبه افزود: تپه های تاریخی شهر بانه ساخت و سازهایی است که در خاک مدفون شده و جزئی از تاریخ این شهر است که باید این میراث فرهنگی را حفظ کنیم.
وی، صنایع دستی، میراث فرهنگی و گردشگری را سه حوزه مهم مرتبط به هم عنوان کرد و افزود: این سه حوزه به هم ارتباط مهمی دارند چرا که هر فردی در سفر بیشترین توجه را به مکان های تاریخی می کند.
وی به اهمیت شناسایی ظرفیت های گردشگری بانه طبیعت گردی و بوم گردی با توجه به موقعیت جغرافیایی بانه اشاره کرد و گفت: آب گرم سالوک و شالبافی و بسیاری از دستاوردهای صنعتی و محلی جزی از میراث فرهنگی و تاریخ طبیعی بانه در حوزه گردشگری و صنایع دستی بانه است که در دنیا بی نظیر است.
خندانی از برگزاری همایش ظرفیت های و پتانسیل های توسعه بانه خبر داد و افزود: با توجه به اینکه در چند سال اخیر کردستان و بانه در حوزه گردشگری پیشرفت زیادی داشته این همایش،در راستای شناسایی ظرفیت های حوزه گردشگری در بانه برگزار می شود.
وی خاطر نشان کرد: صنعت توریسم یک صنعت جدید است که در 40 سال اخیر شکل صنعتی به خود گرفته است و شامل تمام مسائل گردشگری، ارتباطات، راه ها و طبیعت می شود و یکی از پر درآمدترین صنایع دنیا است.
وی بابیان اینکه بیش از 70 درصد درآمد بعضی از کشورها در حوزه گردشگری تامین می شود، افزود: کشور ما در رتبه دهم در زمینه آثار تاریخی و طبیعی دنیا قرار گرفته و با تنوع آب و هوایی یکی از کشورهای مقصد گردشگران است.
خندانی تاکید کرد: با توجه به اینکه زیرساخت های مهم گردشگری در کشور ما تاکنون به خوبی فراهم نشده صنعت گردشگری یک صنعت نوپا است و دیدگاه مسئولین به پیشرفت این صنعت در کشور مثبت است.
وی برگزاری همایش ها و جشنواره های مختلف برای شناسایی صنعت گردشگری را ضروری دانست و افزود: اداره میراث فرهنگی با توجه به کمبود اعتبارات و نیروی انسانی نمی تواند به تنهایی در این حوزه فعالیت کند و باید همه مسولین و ادارات با ما در برگزاری همایش های و جشنواره های مختلف همکاری کنند.
و ی گفت: باید پتانسیل ها و ظرفیت ها را به سرمایه گذاران معرفی کنیم و در صورتی که ظرفیت ها را شناسایی نکنیم حوزه گردشگری پیشرفت نمی کند.
خندانی افزود: شهرستان بانه با توجه به اینکه به قطب گردشگری استان تبدیل شده نقش مهمی در ایجاد اشتغال در کل استان را دارد.
وی با اشاره به اینکه اقتصاد بانه اقتصادی مرزی است، اظهار کرد: مرز ظرفیت های بالقوه ای دارد که باید به بالفعل تبدیل شود.

 




ارسال به دوستان
ارسال به دوستان
چاپ
نسخه چاپی


نظر کاربران


نظر خود را براي ما ارسال كنيد