تاريخ: ۱۴۰۰ پنج شنبه ۱۳ خرداد ساعت ۱۸:۹ بازدید: 1071      نظرات: 1      کد مطلب: 16218
کارگروه ویژه مبارزه با ساخت و سازهای غیرمجاز مهاباد به کجا رسید؟

آخرین وضعیت زمین فوتبال روستای خورخوره تشریح شد


به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی هاژه، بیش از سه ماه از تشکیل کارگروه کارگروهی ویژه برای رسیدگی و مبارزه با ساخت و سازهای غیرمجاز و رفع تصرفات اراضی ملی شهرستان مهاباد می‌گذرد و تاکنون شهروندان از عملکرد این کارگروه بی خبرند.

در هفته‌های گذشته بسیاری از شهروندان از افزایش تصرفات و ساخت و سازها در حاشیه سد مهاباد و برخی روستاها انتقاد کرده‌ و مسوولان را به کمک کاری در این زمینه متهم می‌کنند.

اسفندماه سال گذشته بود که کارگروه ویژه مبارزه با ساخت و سازهای غیرمجاز و رفع تصرفات با حضور روسای ادارات شهرستان برگزار گردید و بر مبارزه جدی با تصرفات و ارائه گزارشات به شهروندان تأکید شد.

حال بیش از 3 ماه از تشکیل این کارگروه می‌گذرد اما خبری از برگزاری جلسه‌ای جدید و یا ارائه عملکردی به رسانه‌ها نیست.

روزانه شهروندان با ارسال تصاویر از نقاط مختلف حاشیه سد مهاباد خبر از توسعه باغات و تبدیل زمین‌های بایر به کشاورزی و بعدها به باغ می‌دهند، از سویی دیگر در برخی روستاهای شهرستان زمین‌های بازی فوتبال نیز در امان نمانده و در حال تبدیل به زمین کشاورزی‌اند.

در روزهای گذشته تعدادی از جوانان روستای خورخوره، از ادامه شخم زنی زمین فوتبال این روستا خبر داده‌اند و از مسوولان خواسته‌اند بصورت جدی به موضوع ورود پیدا کنند.

خبرنگار هاژه آخرین وضعیت پرونده را از رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان مهاباد جویا شده است.

مجید پاتو در تشریح آخرین وضعیت این پرونده اظهار کرد: پرونده تصرف اراضی زمین کشاورزی در دادگاه در جریان است و فرد متخلف در 2 مرحله محکوم شده اما دوباره به رأی صادر شده اعتراض کرده است.

وی افزود: این موضوع بصورت جدی پیگیری می‌شود و هر تخلفی در این پرونده انجام گرفته به مراجع قضایی اعلام شده است.

پاتو تصریح کرد: رسیدگی به پرونده‌ها در دادگاه طولانی است و خواستار تسریع در صدور حکم نهایی در این زمینه هستیم.

رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان مهاباد در پاسخ به انتقاد شهروندان از افزایش ساخت و سازها در حاشیه سد مهاباد اظهار کرد: کارگروهی ویژه در این رابطه به ریاست بخشدار بخش مرکزی تشکیل شده ولی حراست از حاشیه سد مهاباد تنها برعهده یک اداره نیست چراکه هر بخشی از آن در مالکیت یک ارگان و جزو وظایف یک اداره است.

وی افزود: تبدیل کردن زمین‌های دیم به باغات در حیطه وظایف جهاد کشاورزی و حراست از حریم سد مهاباد نیز برعهده امور آب این شهرستان است.

پاتو تصریح کرد: بخشی از زمین‌های روستای قاضی‌آباد در مالکیت منابع طبیعی است و این اداره به منظور حفظ و حراست از اراضی ملی اقدام به ایجاد کمربند حفاظتی کرده است.

وی اضافه کرد: در این راستا کمربندی حفاظتی بطول 15 کیلومتر به دور زمین‌های کشاورزی قاضی‌آباد ایجاد شده تا از تصرفات جلوگیری شود.

رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان مهاباد در ادامه از تشکیل 63 پرونده حقوقی رفع تصرفات و حراست از منابع طبیعی خبر داد و گفت: از ابتدای سال‌جاری 22 فقره خلع ید و رفع تصرف اراضی ملی و منابع طبیعی به نتیجه رسیده که منجر به رفع تصرف 51 هکتار از اراضی شده است.

وی افزود: در این مدت به 104 گزارش مردمی و بازدید سرزده یگان حفاظت نیز رسیدگی شده است.

پاتو در پایان تصریح کرد: از ابتدای سال‌جاری 3 پلاک، متشکل از 88 پرونده با مساحت 681 هکتار پاکسازی شده است. 




ارسال به دوستان
ارسال به دوستان
چاپ
نسخه چاپی


نظر کاربران

0
0
پاسخ به این اظهارنظر

هیوا کزیمانی ۱۴۰۰/۳/۱۴
هیچ کدام از اورگانها وظیفه خود را به خوبی انجام نمیدهند نمیدانم ما واسه چی روستا هستیم اگه نتوانیم ما یه گربه نگهداریم و او را به مرتعها نبریم ونچرانیم ویا زمین فوتبالی واسه جوانانمان نداشته باشیم پس واسه چی ما روستا نشین باشیم ما هم کوچ میکنیم روستا ها را جا میزاریم وبه شهرها سفر میکنیم ببینم کی جوابگو این اشتباه بزرگ هست به کی مربوطه به کجا مراجعه کنیم

نظر خود را براي ما ارسال كنيد