تاريخ: ۱۴۰۰ چهارشنبه ۸ ارديبهشت ساعت ۱۳:۱۴ بازدید: 1809      نظرات: 0      کد مطلب: 16101

دستگیری سارق حرفه‌ای و کلاهبردار اسکیمری در بوکان


اسکمیرها در کمین کارت‌های بانکی
 

به گزارش پایگاه خبری - تحلیلی هاژه، فرمانده انتظامی شهرستان بوکان از دستگیری سارق حرفه‌ای با اعتراف به ۴۵ فقره انواع سرقت و دستگیری متهم کلاهبرداری اسکیمر در این شهرستان خبر داد.

سرهنگ سلمان حیدری در گفتگو با خبرنگار هاژه اظهار کرد: در پی وقوع چندین فقره سرقت در شهرستان موضوع شناسایی و دستگیری سارق یا سارقان با حساسیت بیشتری در دستور کار قرار گرفت.

وی افزود: مأموران انتظامی بوکان با انجام کارهای اطلاعاتی توانستند سرنخ‌هایی از عامل یا عاملین سرقت را به دست بیاورند و در یک عملیات غافلگیرانه سارق را در مخفیگاه خود دستگیر و مقدار قابل توجهی از اقلام سرقتی به ارزش بیش از ۱ میلیارد تومان را از محل اختفای وی کشف و ضبط نمایند.

 

 

حیدری تصریح کرد: سارق در بازجویی‌های فنی صورت گرفته به ۴۵ فقره انواع سرقت از مغازه، منزل، خانه باغ، داخل خودرو و موتورسیکلت اعتراف نموده و پرونده مربوطه به دستگاه قضایی ارجاع گردید.

فرمانده انتظامی شهرستان بوکان در ادامه از شناسایی و دستگیری متهم اسکیمر در این شهرستان خبر داد و گفت: در پی وصول دو فقره پرونده قضایی با موضوع برداشت غیرمجاز از حساب بانکی افراد با استفاده از کپی کارت بانکی یا همان (اسکیمینگ) به مبلغ ۶۹ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان، موضوع به صورت ویژه در دستور کار قرار گرفت و کارشناسان پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات شهرستان با انجام اقدامات فنی و پلیسی توانستند متهم این پرونده را شناسایی و با هماهنگی مقام قضایی طی یک عملیات پلیسی دستگیر و ادله دیجیتالی آن را نیز توقیف نمایند.

وی افزود: متهم در بازجویی های صورت گرفته به اعتماد بیش از حد مشتریان اشاره نموده و اعلام داشت که مشتریانی که وضع مالی خوبی داشتند پس از خرید اقلام کارت بانکی خود را در اختیار وی قرار داده و پس از کپی کارت بانکی حسابشان را خالی می نموده است.

فرمانده انتظامی بوکان در پایان با بیان اینکه اعتماد بی‌جا ضمن وارد نمودن خسارات مالی باعث بروز این جرایم می‌شود، از شهروندان خواست نسبت به حفظ اطلاعات کارت بانکی خود حساسیت بیشتری داشته باشند و اطلاعات هویتی و بانکی خود را در اختیار افراد ناشناس قرار ندهند.

 در این نوع از سرقت، سارق یک بخش جدیدی را به عابربانک متصل می‌کند که تفاوت بسیار کمی با شکل اصلی عابربانک دارد (یک قسمت جدید به بخش کارت‌خوان افزوده می‌شود). از طریق این بخش کاربری که کارت خود را وارد دستگاه می‌کند تا کار‌های مورد نظر خود را انجام دهد، سارق می‌تواند تمام اطلاعات کارت را ذخیره کند (خوب این از شماره کارت!). حال نوبت به پسورد یا همان رمز می‌رسد. برای این کار دو روش در اسکیمینگ وجود دارد. در روش اول یک دوربین بسیار ریز (در حد سوراخی به اندازه کبریت) زیر دستگاه فوق‌الذکر قرار می‌گیرد که در حین وارد کردن اطلاعات توسط کاربر، آن‌ها را ضبط می‌کند و در اختیار سارق قرار می‌دهد. روش دوم نیز بدین صورت است که در آن یک کیبورد جدید را روی کیبورد قبلی دستگاه قرار می‌دهند که از لحاظ ظاهری بسیار شبیه به نسخه اصلی است و این پنل جدید اطلاعات وارد شده توسط کاربر را ذخیره می‌کند که این اطلاعات شامل رمز عبور وی نیز می‌شوند.



ارسال به دوستان
ارسال به دوستان
چاپ
نسخه چاپی


نظر کاربران


نظر خود را براي ما ارسال كنيد