تاريخ: ۱۳۹۹ شنبه ۲۰ دي ساعت ۲۲:۲ بازدید: 1880      نظرات: 2      کد مطلب: 15629
گرانفروشی در مهاباد صدای فرماندار را هم درآورد

خدرلو: مردم تخلفات را گزارش دهند و مطالبه‌گر باشند


به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی هاژه، فرماندار شهرستان مهاباد در جلسه ستاد تنظیم بازار شهرستان مهاباد ضمن انتقاد از تفاوت قیمت محصولات در بازار شهرستان، از شهروندان خواست در صورت مشاهده گرانفروشی در سطح شهر مطالبه‌گر باشند و تخلفات رابه اتاق اصناف و سازمان صنعت، معدن و تجارت گزارش دهند.
عارف خدرلو در این جلسه ضمن انتقاد از عدم حضور برخی مدیران در جلسات رسمی اظهار کرد: به نظر می‌رسد جلسات رسمی برای بررسی مشکلات شهرستان برای برخی مسوولان مهاباد اهمیتی ندارد، درحالیکه بخش عمده‌ای از مشکلات شهرستان ناشی از عدم حضور آنها است.
 
وی با اشاره به افزایش سرسام آور کالاهای اساسی افزود: اگر با گرانی قیمت که کشوری است نمی‌توانیم کاری انجام دهیم با گرانفروشی می‌توان برخورد کرد.
خدرلو تصریح کرد: قیمت‌ها در مهاباد در مقایسه با سایر شهرستان‌های همجوار بالاتر است و وضعیت بازار مهاباد اصلا قابل قبول نیست.
وی اضافه کرد: شیوع کرونا نباید نظارت بر بازار و قیمت‌ها را به حاشیه براند، لذا افزایش تعداد بازرسان ضروری است و باید در دستور کار جدی قرار گیرد.
فرماندار مهاباد در ادامه اظهار کرد: شخصا بصورت نامحسوس برای سنجش قیمت‌ها اقدام کرده‌ام و گرانفروشی و اختلاف قیمت‌ها را به میزان 30 الی 40 درصد تفاوت مشاهده کرده‌ام، لذا تشدید نظارت بر قیمت‌ها و بازار مهاباد باید به امری همگانی و مطالبه عمومی شهروندان تبدیل شود.
وی افزود: نظارت و سنجش تمامی واحدهای تجاری با چند اکیپ میسر نیست، لذا شهروندان مهاباد باید مطالبه‌گر باشند و به محض مشاهده تخلف، مراتب را به اتاق اصناف و سازمان صنعت، معدن و تجارت گزارش دهند تا قیمت‌ها در شهر مهاباد متعادل شود.
خدرلو در ادامه تصریح کرد: بازرسان و سازمان صنعت، معدن و تجارت نیز ضمن افزایش تعداد بازرسین شماره‌های خود را از طریق رسانه‌های شهرستان به شهروندان اعلام کند تا شهروندان نیز در کنترل و متعادل‌کردن قیمت‌ها مشارکت داشته باشند.
محمد جهین رییس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان مهاباد نیز یکی از عمده‌ترین دلایل اختلاف قیمت محصولات و کالاهای اساسی را عدم ارائه فاکتور از سوی واحدهای تولیدی و وجود دلالان در بازار اعلام کرد و گفت: بخش بزرگی از گرانی‌ها و اختلاف قیمت‌ها ناشی از عدم شفافیت فروش کالاها بصورت عمده از سوی عمده‌فروشان بزرگ و واحدهای تولیدی است.
 
وی افزود: به منظور کنترل قیمت‌ها از ابتدای سالجاری در چند نوبت کالاهای اساسی در سطح شهرستان توزیع شده است.
جهین تصریح کرد: در 9 ماهه سالجاری 50 تن مرغ منجمد، 438 تن شکر، 589 تن برنج، 50 تن قند و 20 تن چای توزیع شده است.
وی در پایان اظهار کرد: با همکاری دهیاری‌ها و بخشداری‌های بخش مرکزی و خلیفان، برای اولین بار کالاهای اساسی تنظیم بازار در سطح روستاها نیز توزیع شده است.
هاشم لاجانی رییس اتاق اصناف شهرستان مهاباد نیز در این جلسه اظهار کرد: تعداد بازرسان اتاق اصناف برای نظارت بر بازار و کنترل قیمت‌ها، ۶ نفر است که جوابگوی شرایط موجود نیست و باید برای آن چاره‌ای اندیشیده شود. 
 
وی افزود: از ابتدای سالجاری تمامی بازرسین اتاق اصناف به عنوان بازوی اجرایی ستاد کرونای شهرستان، بر رعایت پروتکل‌های بهداشتی در واحدهای صنفی شهرستان نظارت داشته‌اند که موجب ایجاد خلاء در نظارت شده است.
لاجانی تصریح کرد: شفافیت و کنترل بازار امری نشدنی نیست و با افزایش تعداد بازرسین امکان‌پذیر است.
 
شهروندان در صورت مشاهده هرگونه تخلف صنفی با سامانه ۱۲۴ یا تلفن ۴۲۴۴۹۹۷۴ واحد نظارت و بازرسی اتاق اصناف این شهرستان مراتب را گزارش دهند.
 



ارسال به دوستان
ارسال به دوستان
چاپ
نسخه چاپی


نظر کاربران

0
0
پاسخ به این اظهارنظر

محمد ۱۳۹۹/۱۰/۲۰
تا حالا چندین بار به این شمارها گزارش دادیم و خیلی قاطعانه جواب تلفن رو دادن ولی کاری نکردن چون یادشون. میره
0
0
پاسخ به این اظهارنظر

۱۳۹۹/۱۰/۲۰
جای شکر باقیست بلاخره یک مسئول گرانی را احساس کرد

نظر خود را براي ما ارسال كنيد