تاريخ: ۱۳۹۹ يکشنبه ۱۶ آذر ساعت ۲۱:۲۰ | بازدید: 1451 نظرات: 0 کد مطلب: 15505 |
به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی هاژه، رئیس پلیس فتا استان آذربایجان غربی در خصوص کلاهبرداریهای خرید و فروش ارز دیجیتال به کاربران هشدار داد و گفت: استقبال مردم از اینگونه خرید و فروشهای آنلاین ارزهای دیجیتالی بستری برای مجرمان سایبری به وجود آورده تا به دنبال کلاهبرداری و سوءاستفادههای مالی از مردم باشند.
سرهنگ کارآگاه اکبر نصرتی، رئیس پلیس فتا استان آذربایجان غربی با اشاره به افزایش تبلیغات فروش ارزهای دیجیتال در شبکههای اجتماعی و کانالها گفت: متاسفانه مجرمان سایبری با تبلیغات اغوا کننده و فراوان مبنی بر اینکه ارزهای دیجیتال از جمله بهترین راههای سرمایه گذاری در کشورهای دیگر است، شهروندان را فریب داده و ازآنان کلاهبرداری میکنند.
وی افزود: برخی مجرمان با طراحی سایتهای جعلی خرید و فروش ارز دیجیتال، کاربران را به درگاههای جعلی و با اخذ اطلاعات شخصی و بانکی افراد، اقدام به اخاذی و سوءاستفادههای مالی میکنند.
سرهنگ نصرتی با اشاره به لزوم افزایش آگاهی متقاضیان اینگونه سرمایهگذاریها گفت: برخی دیگر از مجرمان سایبری از بیاطلاعی افراد سوءاستفاده کرده و با اخذ وجه از آنان وعده ایجاد حساب ارزهای دیجیتال را میدهند درحالیکه ارزهای دیجیتال مانند حساب بانکی نیست که نیاز به افتتاح حساب داشته باشد.
این مقام سایبری تاکید کرد: گردانندگان این سایتها با سودهای بالا و کارمزد اندک به دنبال جذب کاربران و سرمایهگذاری بیشترآنها بوده و زمانی که به هدف خود رسیدند اقدام به مسدود کردن حساب کاربری طعمههای خود میکنند.
این مقام انتظامی به کاربران خرید و فروش آنلاین ارزهای دیجیتال توصیه کرد: با توجه به اینکه هیچگونه مجوزی برای فعالیت صرافیهای آنلاین وجود ندارد این امر میتواند مورد سوءاستفاده سودجویان قرار گرفته و از آن طریق اقدام به کلاهبرداری کرده و ضرر و زیان جبران ناپذیری به کاربران وارد کنند.
توصیه های پلیسی:
1-مراقب ارسال پیام افراد ناشناس با عنوان "خرید و فروش و سرمایه گذاری در ارز دیجیتال با سود بیشتر" و یا مشابه آنان در فضای مجازی باشید.
2-در صورت ارسال لینک های ناشناس از سوی کلاهبرداران سایبری در جهت ایجاد حساب ارزهای دیجیتال از کلیک بر روی آنها خودداری نموده زیرا امکان هدایت کاربر به سوی درگاه های پرداخت اینترنتی در جهت خرید ارزهای دیجیتال و یا حساب کاربری کیف پول اینترنتی (Wallet) در جهت به سرقت رفتن اطلاعات مانند ایمیل و رمز عبور باشید.
3-هیچگونه مجوزی برای فعالیت صرافی های آنلاین وجود ندارد در صورت ارسال پیام در فضای مجازی به آنها اعتماد نکنید.
4-از در اختیار گذاشتن اطلاعات حساب کاریری کیف پول اینترنتی(Wallet) به دیگران خودداری نمایید.
5-لینک آدرس حساب کاربری(Wallet) خود را در جهت ورود به آن به صورت دستی وارد نمایید.
رئیس پلیس فتا استان آذربایجان غربی از شهروندان درخواست کرد: در صورت اطلاع از هرگونه فعالیت مجرمانه در فضای مجازی موضوع را از طریق سایت پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.ir بخش ارتباطات مردمی گزارش کنند.
|