تاريخ: ۱۳۹۹ چهارشنبه ۱۲ آذر ساعت ۱۷:۵۰ بازدید: 1495      نظرات: 1      کد مطلب: 15493
کارخانه اکسیژن زیرساختی مهم اما غایب

بیمارستان مهاباد به دستگاه اکسیژن ساز سوم تجهیز می‌شود


به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی هاژه، رییس شبکه بهداشت و درمان مهاباد از تجهیز بیمارستان این شهر به دستگاه اکسیژن ساز سوم خبر داد.

دکتر امیر بهزاد در جلسه کنترل و مدیریت کووید 19 شهرستان مهاباد اظهار کرد: شهرستان مهاباد 2 پیک شیوع را پشت سر گذاشته که در پیک اول بدلیل عدم آگاهی و شناخت کافی از این ویروس بیشتر تأکید بر تغذیه و مراقبت بود و داروهای غیر مرتبط تجویز می‌گردید و شدت علایم در بیماران نیز در سطح پایینی قرار داشت و در موج دوم روند درمان سازماندهی شد و ضمن تجویز داروهای مورد نیاز، شدت علایم در بین بیماران نیز در سطح بالاتری قرار داشت.

وی با اشاره به بروز برخی مشکلات در دستگاه اکسیژن‌ساز اول بیمارستان افزود: شیوع کرونا در پیک دوم در شهرستان مهاباد نیاز مبرم به دستگاه اکسیژن را ضروری کرد و در این راستا با پیگیری نماینده مردم مهاباد در مجلس شورای اسلامی بیمارستان این شهر به دستگاه اکسیژن ساز دوم تجهیز شد.

بهزاد با بیان اینکه در موج سوم بدحالی بیماران شدت یافته تصریح کرد: میانگین بستری‌های روزانه در که شهریورماه 3 نفر و در مهر 15 نفر بود این میزان در آبان‌ماه به 29 نفر افزایش یافت و خوشبختانه در آذرماه این میزان تا این لحظه به 12 مورد کاهش یافته است.

وی اضافه کرد: بر اساس آمارها و وضعیت بیماران و همچنین نبود کارخانه اکسیژن در این شهرستان که از نیازهای بسیار ضروری است، تجهیز بیمارستان مهاباد به دستگاه اکسیژن‌ساز سوم که یکی از نیازهای بسیار اساسی است ضروری تشخیص داده شد و قرار است در چند روز آینده ضمن تحویل به شهرستان، راه‌اندازی گردد.

رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان مهاباد در ادامه اظهار کرد: هم اکنون در شهرستان مهاباد کارخانه تولید اکسیژن وجود ندارد و در صورت نیاز بیمارستان به اکسیژن باید از شهرستان‌های بوکان و ارومیه کپسول اکسیژن آورده شود و که نیازمند هزینه زیادی است.

وی افزود: مسوولان شهرستان باید ساخت و راه‌اندازی یک کارخانه تولید اکسیژن در مهاباد را در دستور کار داشته باشند چراکه بسیاری از بیماران بعد از ترخیص از بیمارستان  با مشکل تأمین کپسول اکسیژن و پر کردن آن روبرو هستند.

 

دکتر بهزاد از راه‌اندازی دومین مرکز 16 ساعته برای شناسایی مبتلایان به کووید 19 خبر داد و گفت: یکی از نقاط قوت کشورهای توسعه یافته شناسایی سریع بیماران و آغاز روند درمان است و نباید واهمه‌ای از شناسایی مبتلایان داشته باشیم و بیشتر بر آغاز روند درمان متمرکز شویم.

دکتر صدیقی، رییس سازمان نظام پزشکی مهاباد و عضو کمیته علمی کرونا در مهاباد نیز اظهار کرد:  فروکش کردن کرونا در هر پیک فرصتی را برای تقویت زیرساخت‌ها و بررسی نقاط ضعف و مدیریت فراهم می‌کند.

وی افزود: پیک سوم کرونا در مهاباد نشان داد که برای مقابله با پیک چهارم که مراتب شدیدتر از پیک سوم خواهد بود مهاباد به دستگاه اکسیژن ساز و یا کارخانه اکسیژن نیاز مبرمی دارد و عدم راه‌اندازی آن قبل از پیک چهارم را باید سهل انگاری و بی‌تدبیری دانست.

 




ارسال به دوستان
ارسال به دوستان
چاپ
نسخه چاپی


نظر کاربران

0
0
پاسخ به این اظهارنظر

ژیار ۱۳۹۹/۹/۱۳
شما که بلوک جنوب استان بودین خخخخخخخ

نظر خود را براي ما ارسال كنيد