تاريخ: ۱۳۹۵ شنبه ۲۹ خرداد ساعت ۱۴:۴۰ | بازدید: 1504 نظرات: 0 کد مطلب: 1114 |
به گزارش پایگاه خبری- تحلیلی هاژه؛ از ابتدای ماه مبارک رمضان تاکنون نظارت بر و مراکز تهیه و توزیع و عرضه موادغذایی توسط کارشناسان بهداشت محیط تشدید شده است
وی اظهار داشت: بسته به نوع روغنی که در تهیه این شیرینی به کار رفته از اسید های چرب ترانس و خواص بیماری زایی آن به خصوص بیماری های قلبی عروقی و سرطان را به دنبال دارد.
کارشناس مسئول بهداشت محیط مهاباد گفت :امسال دستگاه های مخصوص برای اندازه گیری میزان کیفیت روغن مصرفی زولبیا و بامیه در اختیار کارشناسان بهداشتی این شهرستان قرار داده شده است.
وی افزود: در صورتی که درجه تعریف شده بیش از حد مجاز باشد نسبت به آموزش ها و تذکرات لازم به تهیه کنندگان این مواد خوراکی اقدام می شود.
مهندس امینی گفت: این دستگاه کیفیت روغن tpm به کار گرفته شده در مراکز تهیه شیرینی پزی را اندازه گیری کرده که در صورتی که میزان کیفیت اندازه گیری شده تا 25 درجه سانتیگراد قابل قبول می باشد و در صورتیکه این محدوده مابین 25 تا 40 درجه سانتیگراد باشد روغن به کار رفته بایستی معدوم شود و در صورتیکه این دما از 40 درجه به بالا باشد ضمن معدوم سازی روغن در محل کارگاه مورد نظر نیز پلمپ می شود.
وی خاطرنشان کرد: زولبیا و بامیه باید در شرایط مناسب و با توجه به مسائل بهداشتی تهیه و عرضه شود و در غیر این صورت مشکلاتی را برای سلامتی استفاده کنندگان به دنبال دارد.
وی اظهار داشت: شهروندان در صورت داشتن شکایت و مشاهده تخلف، موارد را می توانند به سامانه 1490 یا شماره تلفن 42442250 اطلاع دهند.
در طرح تشدید نظارت بر اماکن بهداشتی ماه مبارک رمضان 10 اکیب دو نفره از کار شناسان بهداشت محیط در ساعات اداری و بعد از افطار بر فعالیت های مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی نظارت می کنند.