تاريخ: ۱۳۹۹ دوشنبه ۱۶ تير ساعت ۱۸:۱۰ بازدید: 1372      نظرات: 0      کد مطلب: 15026

نیاز مهاباد به 160 میلیارد تومان اعتبار برای ارتقای شاخص‌های توسعه


به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی هاژه، دبیر کمیته توسعه و برنامه ریزی در شورای برنامه‌ریزی توسعه آذربایجان‌غربی مهاباد گفت: برای ارتقای شاخص‌های توسعه شهرستان مهاباد به میانگین استانی 160 میلیارد تومان اعتبار نیاز است.
پیام صحت در حاشیه جلسه کمیته برنامه ریزی شهرستان مهاباد در گفتگو با خبرنگار هاژه اظهار کرد: برای ارتقای شاخص‌های توسعه استانی به میانگین کشوری 3 هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز است.
وی افزود: برای تکمیل پروژه‌های نیمه تمام شهرستان مهاباد و ارتقای شاخص‌های توسعه این شهرستان به میانگین استانی نیز نیازمند تخصیص 160 میلیارد تومان اعتبار هستیم.
صحت تصریح کرد: ملاک‌ توزیع اعتبارات تملک دارایی در شورای برنامه‌ریزی توسعه آذربایجان‌غربی بر اساس سهم جمعیتی و شاخص‌های توسعه‌یافتگی هر شهرستان در نظر گرفته و بر این اساس 1 هزار و 200 میلیارد تومان برای کل استان مصوب شده که سهم مهاباد از این میزان اعتبار 52 میلیارد تومان بوده است.
وی در پایان اضافه کرد: اولویت تخصیص اعتبارات در شهرستان و استان تأمین اعتبار پروژه‌های با پیشرفت فیزیکی بیش از 85 درصد است.
ایرج شجاعی فرماندار مهاباد نیز در گفتگو با خبرنگار هاژه اظهار کرد: پیش بینی می‌شود اعتبار مصوب شده از محل تملک دارایی، توازن و سه درصد درآمد نفت و گاز برای شهرستان مهاباد در سالجاری با احتساب 2 پروژه ملی بیمارستان 350 تختی و آبرسانی به بیش از 70 میلیارد تومان برسد.
وی افزود: تاکنون 90 میلیارد تومان از محل اعتبارات ملی برای پروژه‌هایی همچون بیمارستان جدید و آبرسانی به روستاهای شهرستان هزینه شده است.
شجاعی تصریح کرد: علاوه بر اعتبارات مصوب شده از محل تملک دارایی و توزان، 2 ردیف اعتباری دیگر نیز شامل اعتبارات استانی و ملی وجود دارد که برای تخصیص اعتبار سایر پروژه‌های عمرانی از آن استفاده می‌شود.
وی اضافه کرد: اعتبارات استانی در اختیار مدیران کل است و میزان مذاکره مدیران شهرستانی برای جذب آن نقشی تعیین کننده دارد، در جذب و افزایش اعتبارات ملی نیز نماینده مردم مهاباد نقشی تعیین کننده داشته که نتیجه آن بیمارستان 350 تختخوابی و پروژه آبرسانی به 141 روستای شهرستان می‌باشد.
فرماندار مهاباد در ادامه اظهار کرد: از محل اعتبارات توزیع نشده استانی نیز که بالغ بر 600 میلیارد تومان است می‌توانیم برای اجرای طرح‌های ضروری و اولویت‌دار شهرستان استفاده نماییم.
وی افزود: اسناد خزانه یکی از مواردی است که می‌تواند جذب اعتبارات در شهرستان را افزایش دهد و این امر مستلزم پذیرش آن از سوی پیمانکاران است، لذا مدیران شهرستان می‌توانند با تفاهم با پیمانکاران نسبت به جذب اسناد خزانه اقدام نمایند تا میزان جذب اعتبارات را افزایش دهند و هم طرح‌های عمرانی خود را به سرانجام برسانند.
شجاعی تصریح کرد: در روزهای آینده نیز جلسات متعددی برای اولویت‌بندی طرح‌های عمرانی و ضروری شهرستان برگزار خواهد شد که هدف از آنها برنامه‌ریزی دقیق، کاهش هزینه و افزایش میزان اعتبارات است.
فرماندار مهاباد در پایان اظهار کرد: توجیه پروژه‌ها و تلاش مدیران شهرستانی برای افزایش اعتبارات شهرستان نقشی تعیین کننده خواهد داشت.



ارسال به دوستان
ارسال به دوستان
چاپ
نسخه چاپی


نظر کاربران


نظر خود را براي ما ارسال كنيد