به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هاژه، نماینده مردم مهاباد در مجلس شورای اسلامی از تلاش برای افزایش ماسک در سطح بازار خبر داد.
مهندس جلال محمودزاده در گفتگو با خبرنگار هاژه اظهار کرد: مشکل جذب خیاط برای تولید ماسک باعث شد تولید انبوه این محصول کمی با تأخیر صورت بگیرد و این مشکل با توجه به پخش فراخوان جذب خیاط درحال رفع است و از امشب چند هزار ماسک تولید و از فردا توزیع خواهد شد.
وی افزود: یک دستگاه تولید ماسک با ظرفیت تولید روزانه 15 هزار ماسک توسط بخش خصوصی خریداری و امشب از تهران بارگیری میشود، همچنین مجوز واردکردن 3 میلیون ماسک برای یکی از فعالین اقتصادی شهرستان صادر شده است.
محمودزاده با بیان اینکه به نتیجه رسیدن این 3 اقدام مشکلات کمبود ماسک را رفع میکند تصریح کرد: شهروندان باید در این بحران دست به دست هم دهند تا با یک عزم عمومی، از این بحران خارج شویم.
نماینده مردم مهاباد در ادامه اظهار کرد: 2 واحد تولیدی مواد ضدعفونی در شهرستان تولید محلول را آغاز کردهاند و مشکل کمبود این محصولات نیز رفع خواهد شد.
وی افزود: در روزهای آینده مشکلات تأمین مواد ضدعفونی و ماسک رفع خواهد گردید اما شهروندان باید با جدیت بیشتری اقدامات پیشگیرانه را رعایت نمایند.
مهندس محمودزاده با اشاره به برخی خبرها در خصوص تبدیل یکی از مدارس مهاباد به بیمارستان موقت کرونا اظهار کرد: برخلاف برخی شایعات این موضوع تنها یک پیشنهاد بوده و بنده نیز صراحتا با آن مخالفت کرده و موضوع شب گذشته مختومه شده است.
وی با بیان اینکه زمان خروج از بحران اخیر مشخص نیست گفت: به هیچ وجه اجازه تبدیل مدارس را به بیمارستان نخواهیم داد، چرا که سلامت شهروندان و دانش آموزان در اولویت قرار دارد و تبدیل فضای آموزشی به بیمارستانی اصولی نیست.
محمودزاده تصریح کرد: واقعیت این است ورزشگاه 2 هزار نفری شهر از امشب برای خدمات رسانی به 106 تخت مکانیابی شده و 70 الی 80 کپسول از سوی خیرین برای این مکان درنظر گرفته شده که هر کپسول 2 نفر را تحت پوشش قرار میدهد.
وی قیمت هر کپسول را 1 میلیون و 200 هزار تومان اعلام کرد و گفت: تختهای این بیمارستان از سوی ارتش و آموزش و پرورش تأمین میشود و در سالن 2 هزار نفری استقرار خواهد یافت و کپسولها نیز از شهر خوی به شهر مهاباد منتقل میشود.
نماینده مردم مهاباد با تأکید بر اینکه این اقدام تنها پیشگیرانه است اظهار کرد: تلاش بر این است در برابر هر نوع بحرانی آمادگی لازم را داشته باشیم، چرا که در زمان بحران امکان تصمیم گیری و یا اقدام فوری وجود نخواهد داشت.
وی در خصوص کنترل ورودیهای شهرستان اظهار کرد: تذکرات جدی در خصوص کنترل بیشتر ورودیها به نهادهای مربوطه داده شده و در چند روز آینده شخصا بصورت مستقیم بر آن نظارت خواهم کرد.
*دستگاه تولید ماسک برای مهاباد خریداری شد*
صلاح محمدی مدیر شرکت تجارت طب سلامت مهاباد در گفتگو با خبرنگار هاژه اظهار کرد: تولید ماسک به روش سنتی اما استاندارد در کارگاه تولیدی این شرکت در جریان است و این دستگاه نیز به منظور افزایش تولید خریداری شده است.
وی افزود: پیشتر به دنبال سفارش دستگاه اتوماتیک تولید ماسک بودیم اما بدلیل افزایش تقاضا و برخی سوءمدیریتها قیمت تمام شده آن از 120 میلیون تومان به بیش از یک میلیارد رسید، با این حال باز هم پیگیر خرید آن بودیم اما شرکتهای تولید و وارد کننده تحویل آنرا سه ماه دیگر اعلام کردند.
محمدی تصریح کرد: برای صیانت از سلامت شهروندان مهاباد این شرکت کلیه صادرات خود به استانهای دیگر را متوقف کرده تا نیازهای شهرستان مهاباد و شهروندان را بصورت کامل پوشش دهد و خریداری این دستگاه نیز در همین راستا صورت گرفته است.
وی اضافه کرد: این دستگاه دومین نمونه استاندارد تولید ماسک است و استانداردهای لازم را از سوی سازمان غذا و دارو کسب کرده و ماسکهای این دستگاه 3 لایه و کاملا استاندارد می باشد.
مدیر شرکت تجارت طب سلامت مهاباد در ادامه اظهار کرد: این دستگاه در تهران درحال بارگیری است و در صورت رسیدن به شهرستان بعد از چند ساعت راهاندازی و به بهره برداری میرسد.
صلاح محمدی افزود: به بهره برداری رسیدن این دستگاه با توجه ساعات کاری روزانه 5 الی 15 هزار ماسک تولید میشود.
وی تصریح کرد: این شرکت تنها ساخت محصول را انجام خواهد داد و توزیع آن توسط مسوولان شهرستان از جمله اداره صنعت معدن و تجارت شهرستان و بهداشت با اولویت مراکز بهداشتی حساس صورت میگیرد.
وی ضمن تقدیر از تلاش مسوولان و نماینده مردم شهرستان اظهار کرد: مشکل تأمین ماسک در شهرستان مهاباد در چند روز آینده رفع خواهد شد.