به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی هاژه، کارگروه رفع موانع تولید در شهرستان مهاباد به منظور بررسی طرحهای کارآفرینی و حل مشکلات آنها تشکیل جلسه داد.
در این جلسه چند طرح اقتصادی، خدماتی و اشتغالزایی پس از تشریح وضعیت مورد بررسی قرار گرفت و برای بخش از آنها راهکارهایی ارائه گردید.
ایرج شجاعی فرماندار مهاباد هدف از برگزاری جلسات این کارگروه را بررسی طرحهای کارآفرینی و حل مشکلات آنها اعلام کرد و گفت: نظرات کارشناسی و یا بررسی طرحها در این کارگروه با هدف جلوگیری از اتلاف سرمایه کارآفرینان و تصرف زمینهای دولتی صورت میگیرد.
وی افزود: سیاست کاری این کارگروه بدین صورت است که مشکلات و موانع برای اجرای هر طرح در این جلسه بصورت شفاف به سرمایهگذار اعلام میشود و در صورت تایید هر طرح ادارات و سازمانها موظف میشوند در کوتاهترین زمان امورات اداری آنرا به به نتیجه برسانند.
شجاعی تصریح کرد: در سنوات گذشته برخی سرمایهگذاران ماهها و سالها بدنبال اخذ مجوز و امورات اداری بودند و خیلی از آنها در نیمه راه پشیمان میشدند، لذا ارزیابی توانمندی سرمایهگذار و کارشناسی دقیق طرح یکی از وظایف این کارگروه است.
فرماندار شهرستان مهاباد با انتقاد از برخی واگذاریها و عدم نظارت بر اجرای طرح اظهار کرد: در سالهای گذشته زمینهایی واگذار شده ولی سرمایهگذار هیچ طرحی در آن اجرا نکرده و به نوعی آنرا تصرف کرده است.
ایرج شجاعی افزود: تلاش بر این است از ظرفیت ادارات شهرستان برای اجرای طرحهای اشتغالزایی و ماندگار استفاده شود و هرآنچه سرمایهگذار لازم دارد برای آن فراهم گردد.
وی در پایان اظهار کرد: کارشناسان ادارات با وعده و وعید بدون ضمانت اجرایی سرمایهگذاران را با مشکل مواجه نکنند و همزمان با آن سرمایهگذاران نیز برای جلوگیری از اتلاف وقت و هزینه به وعده افراد اعتماد نکند و سعی کنند امورات اداری خود را در چهارچوبهای شفاف مطالبه کنند.
در ادامه مشکلات و موانع چند طرح اشتغالزایی، گردشگری و آموزشی در جلسه مطرح گردید و برای برخی از آنها دستوراتی اتخاذ شد.
در حاشیه این جلسه نیز رییس صندوق کارآفرینی امید شهرستان مهاباد از شناسایی 3 فقره طرح کارآفرینی در این شهرستان خبر داد و گفت: در سال 98 برای اجرای سه فقره طرح اشتغالزایی پرونده تشکیل شده و از محل اعتبارات صندوق توسعه ملی 3 میلیارد تومان تسهیلات پرداخت شده است.
وی با بیان اینکه این طرحها در زمینه تولید درب ضد سرقت، تولید توربین های بادی و ادوات کشاورزی برای نخستین بار در جنوب استان در مهاباد اجرا میشود افزود: با اجرای این طرح زمینه اشتغال برای 25 نفر به صورت مستقیم ایجاد میشود.
کریمیآذر تصریح کرد: در زمینه مشاغل خانگی نیز 50 نفر در سامانه ثبت نام کردهاند که 500 میلیون تومان تسهیلات برای طرحهای آنها پرداخت شده است.
وی ضافه کرد: با اجرای این طرحها نیز زمینه اشتغال برای 50 نفر بصورت مستقیم ایجاد شده است.