تاريخ: ۱۳۹۸ چهارشنبه ۶ آذر ساعت ۹:۲۳ بازدید: 1678      نظرات: 0      کد مطلب: 12952

تایید مرگ 5 نفر بر اثر ابتلا به آنفلوانزا در آذربایجان غربی و کرمانشاه


به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی هاژه، بیماری آنفلوانزا سالانه ۱۵ تا ۲۰ درصد جمعیت کشور را مبتلا می سازد و همین امر نشان دهنده همه گیر بودن این بیماری است.
در چند روز گذشته این بیماری در بیشتر استان‌های کشور ازجمله، کرمانشاه، آذربایجان غربی، کوردستان، مازندران و خراستان و... شیوع پیدا کرده است.
 رسول انتظارمهدی معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی آذربایجان‌غربی بدون اعلام جزئیاتی از شهرهای محل سکونت، جنسیت از فوت سه شهروند اهل این این استان بر اثر ابتلا به بیماری آنفلوانزا خبر داد و گفت: در منطقه مدیترانه شرقی از جمله کشور ما این بیماری ۴ تا ۶ هفته زودتر شروع شده و افزایش یافته است.
وی افزود: علایم بیماری آنفلوانزا با سرماخوردگی شباهت داشته ولی تفاوت‌هایی دارد از جمله اینکه آنفلوانزا به‌صورت حاد شروع می شود ولی سرماخوردگی تدریجی است.
دکتر ابراهیم شکیبا رییس مرکز بهداشت استان کرمانشاه با تایید مرگ دو نفر در در این استان بر اثر بیماری آنفلوآنزا گفت: این افراد هر دو بالای 70 سال داشته و مبتلا به بیماری زمینه‌ای قلبی و کلیوی بودند.
وی با بیان اینکه آنفلوآنزای این دو نفر از نوع  آنفوآنزای انسانی H1N1 بوده، گفت: آنفلوآنزا بیماری است که هرساله نزدیک فصل سرما شایع می‌شود و امسال تنها قدری زودتر  شروع شده است.
شکیبا تصریح کرد: متاسفانه علی رغم پرخطر بودن وضعیت این دو نفر، آنها مراجعه ای به مراکز درمانی نداشته و اقدامی برای درمان خود انجام ندادند که در نهایت این بیماری منجر به فوت آنها شد.
وی اضافه کرد: در حال حاضر برای تزریق واکسن آنفلوآنزا دیر شده و تنها توصیه این است که این افراد حتما هنگام مشاهده علائم اولیه بیماری آنفلوآنزا به مراکز درمانی مراجعه کنند.
به گزارش هاژه، آنفلوآنزا بیماری است که هرساله نزدیک فصل سرما شایع می‌شود و زنان باردار، افراد مسن، افراد مبتلا به بیماریهای زمینه‌ای از جمله بیماریهای قلبی، ریوی، کلیوی و ... و نیز کودکان جزو گروه های پرخطر بیماری آنفلوآنزا هستند که توصیه می‌شود این گروه ها حتما واکسن آنفلوآنزا تزریق کرده و درصورت مشاهد علائم بیماری به پزشک متخصص مراجعه کنند.
رعایت بهداشت فردی، شست‌وشوی مرتب دست‌ها، خودداری از دست دادن و روبوسی کردن و دفع بهداشتی دستمال‌های استفاده شده از جمله مهمترین موارد پیشگیری از ابتلا به این بیماری است و مصرف بیشتر مایعات، استراحت و مراجعه زودهنگام به پزشک از جمله مواردی است که باید مورد توجه قرار گیرد.



ارسال به دوستان
ارسال به دوستان
چاپ
نسخه چاپی


نظر کاربران


نظر خود را براي ما ارسال كنيد