تاريخ: ۱۳۹۸ شنبه ۲۲ تير ساعت ۱۹:۲۵ | بازدید: 1964 نظرات: 1 کد مطلب: 11372 |
به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی هاژه، نماینده مردم شهرستان مهاباد درمجلس شورای اسلامی با اصحاب رسانه شهرستان مهاباد و شهرهای همجوار نشست خبری تشکیل داد.
در بخش اول این نشست جلال محمودزاده به ارائه گزارش عملکرد چند ساله خود در زمینههای مختلف، حقوقی، بهداشتی، ورزشی، کشاورزی و ... پرداخت و در بخش دوم مدت زمانی برای سوال خبرنگاران 18 خبرگزاری، پایگاه خبری تعیین شده بود و اصحاب رسانه ضمن بیان برخی مشکلات و نظرات، سوالاتی را در زمینههای مختلف مطرح نمودند.
جلال محمودزاده در این نشست از حضور مستقیم و غیر مستقیم در 120 طرح مجلس که خود طراح آن یا در تصویب آن مشارکت داشته خبر داد و گفت: طرح بهرهوری کشاورزی، طرح حفاظت از خاک، حمایت از کولبران، معلمین حق التدریس، نظام مهندسی کشاورزی، حمایت از سیلاب زده گان، طرح مبارزه با مفاسد اقتصادی، مناطق ویژه اقتصادی ازجمله طرحهایی است که خود طراح آن بوده و در تهیه طرح عضو اصلی آن بوده است.
وی افزود: در بخش نظارتی نیز موضوعاتی از قبیل تحقیق و تفحص از تخلفات گسترده در واردات میوه با ارز دولتی، واگذاری هلدینگ پتروشیمی باختر با 150 رأی که در دستور کار قرار دارد پیگیری شده است.
محمودزاده تصریح کرد: در زمینه سوال از وزرا و رییس جمهور به عنوان نفر اول و در زمینه طرح تفحص و استیضاح نیز جزو 4 نفر اول در مجلس بیشترین سوال را از وزرای کشاورزی، شهرسازی و ارتباطات کرده است و درحال حاضر نیز با پیگیریهای صورت گرفته طرح خصوصی سازی سیلوی مهاباد بازگشت خورده است.
نماینده مردم مهاباد در مجلس شورای اسلامی ضمن تقدیر از عملکرد دادستان مهاباد در زمینه مبارزه با رانت و مبارزه با مفاسد اقتصادی اظهار کرد: سیلوی مهاباد که در چهارچوب اصل 44 قانون اساسی به بخش خصوصی واگذار شده بود، علاوه بر قیمت کارشناسی بسیار پایین مقرر، شده بود که مالک جدید حق اخراج کارگران را ندارد ولی برخلاف تعهدات مالک با هدف تغییر کاربری اقدام به خرید آن نموده بود و تعداد 10 کارگر شاغل در آن نیز از کار اخراج شده بودند.
وی افزود: دستور برگشت سیلوی مهاباد از بخش خصوصی به دولت صادر شده و افراد اخراج شده نیز برسر کار بازگشتهاند.
جلال محمودزاده در ادامه از برگشت مجوز دفتر خدمات الکترونیک قضایی مهاباد خبر داد و گفت: علیرغم درخواست متقاضیان بومی از میان 5 نفر واجد شرایط غیرشاغل برای فعالیت در مهاباد هیچ کدام تایید نشده و 1 نفر شاغل از شهرهای دیگر برای احداث و ایجاد تایید شده بود که با پیگیریهای صورت گرفته مدیرکل دادگستری مجوز آن را برگشت داده و دوباره پرونده افراد متقاضی مورد بررسی قرار میگیرد.
وی افزود: افزایش دفتر خدمات الکترونیک قضایی در مهاباد به 4 عدد توجیه اقتصادی ندارد اما ایجاد یک مرکز دیگر برای تسهیل در امور ضروری است و امیدواریم در این زمینه نیز عدالت رعایت شود.
نماینده مردم مهاباد در پایان با اعلام پیگیری این موضوع از مجرای قانونی اظهار کرد: اجازه نخواهیم داد بی عدالتی در این زمینه روی دهد و تلاش بر این است که یکی از این افراد واجد شرایط تایید شود.
*آخرین خبرها از احداث فرودگاه در مهاباد*
جلال محمودزاده در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: در دوره هشتم مجلس شورای اسلامی پیشنهاد احداث فرودگاه در زمینهای روستای "سمایله کهت" مطرح شد که بعدا بدلیل وجود معارض منتفی شد و در دوره دهم نیز تلاش ها برای احداث آن از سر گرفته شده است.
وی افزود: احداث فرودگاه تنها مطالبه شهرستان مهاباد نیست و حرکت جمعی نمایندگان جنوب استان است و چند شهر جنوب استان ازجمله، مهاباد، میاندوآب، بوکان و... بدنبال ایجاد آن هستند که بصورت مشترک از آن بهرهمند شوند و در نقطهای مکانیابی شود که برای هر شهر دسترسی مناسب داشته باشد.
محمودزاده تصریح کرد: با ایجاد فرودگاه در جنوب استان جمعیتی بالغ بر 1 میلیون و 200 هزار نفر از خدمات آن بهرهمند میشوند و زمینه را برای توسعه تجاری و اقتصادی جنوب استان فراهم خواهد کرد.