به گزارش هاژه، درحالیکه برخی مسوولین نبود مخاطب برای سینما را بهانهای برای شانه خالی کردن از ساخت آن بهانه کردهاند، تازهترین آمارها از افزایش 60 درصدی مخاطبان سینما در مرکز استان خبر دارد.
هرگاه سخن از ضرورت ایجاد و احداث سینما در شهر میشود، تعدادی از مسوولین در مقام منقد و کارشناس ظاهر شده و میگویند، سینما رونق و مخاطبی ندارد و زیرساختهای ضرورتی احداث کرد، هرچند که از توسعه و ایجاد زیرساختی جدید هم خبری نیست!
سالهاست فعالین مطالبه احداث و بازگشایی سینما در شهرهای کشور به ویژه در بوکان و مهاباد را پیگیری میکنند و در چند وقت اخیر بارقههای امیدی برای احداث پردیس سینمایی و یا بازگشایی سینما در این دو شهر ایجاد کرده است.
بابک رستمپور شهردار مهاباد در اردیبهشت ماه از ساخت پردیس سینمایی در این شهر خبر داد و پیگیریهای هاژه حاکی از آن است که صدور مجوزات در مراحل پایانی بسر میبرد و در مجموع مقدمات اولیه و از همه مهمتر عزمی ویژه برای پاسخ به ضرورت سینما ایجاد شده است.
در همین رابطه برخیها هم همچنان بر طبل عدم ضرورت وجود سینما در شهرهای فرهنگی مهاباد و بوکان میکوبند تا بر نظر و دیدگاهشان پافشاری کنند.
تازهترین خبرها حاکی از افزایش مخاطبان سینمایی در استان و به ویژه ارومیه است که دلیل اصلی آن اکران فیلمهای پرفروش و تازه سینمای کشور است.
احمد هوشمند رئیس حوزه هنری آذربایجان غربی در همین رابطه اعلام و تایید کرده که در بهار سال جاری تعداد مخاطبان سینما در مرکز استان نسبت به مدت زمان مشابه سال قبل خود ۶۰ درصد افزایش یافته است.
وی اضافه کرده که افزایش مخاطبان سینما در استان دلایل مختلفی دارد اما مهمترین دلیل افزایش مخاطب را می توان اکران فیلم پرفروش و بهره برداری از سینما پردیس مهر دانست.
همانگونه که اماکن اداری و پارک و بیمارستان و.. بخشی از سیمای شهر است، زیرساختی همچون سینما برای شهر هم نیازی به توضیح و توجیه ندارد، اما گفتههای این مقام مسوول تاییدی بر ادعاهای فعالان فرهنگی شهرهای جنوب استان است که سالها بر آن اصرار میکنند و میگویند، عمدهترین دلایل نبود مخاطب در سینما در دههها گذشته ضعف مدیریت و همچنین اکران فیلمهای تاریخ گذشته بوده است.
در اینباره بیشتر بخوانید: