تاريخ: ۲۵ شهریور ۱۴۰۴ ساعت ۱۷:۳۳ بازدید: 78      نظرات: 0      کد مطلب: 25029

شیرجه در قطب: عکس سال نشنال‌جئوگرافی ۲۰۲۵


یک صحنه بی‌نظیر و تاریخی از قطب جنوب: صدها جوجه پنگوئن امپراتور روی سکوی یخی ۱۵ متری در خلیج آتکا جمع شده‌اند، منتظرند تا ببینند چه کسی جرات می‌کند به عنوان اولین نفر به درون آب یخ‌زده بپرد. هیچ‌کدام شهامت این کار را ندارند تا اینکه سرانجام یک جوجه شجاع، بی‌باکانه به درون آب شیرجه زد و بقیه، یکی پس از دیگری او را دنبال کردند، پروازکنان روی بال‌هایی که برای آب ساخته شده‌اند نه هوا!

این لحظه شگفت‌انگیز توسط «Bertie Gregory» با پهپاد و لنز زوم قدرتمندش ثبت شد، در حالی که تیم فیلمسازی برای ساخت مستندی به نام «رازهای پنگوئن‌ها» به قطب رفته بودند.

زیست‌شناس «جرالد کویمَن» که بیش از پنج دهه زندگی پنگوئن‌ها را مطالعه کرده، می‌گوید:

«چنین چیزی را تنها یک بار، بیش از ۳۰ سال پیش، دیده‌ام»

به همین دلیل، این عکس تنها یک تصویر زیبا نیست؛ یک لحظه تاریخی و کم‌نظیر است که تا به حال هیچ‌کس آن را ثبت نکرده. جای تعجب ندارد که این عکس به عنوان یکی از عکس‌های سال نشنال‌جئوگرافی انتخاب شده است.




ارسال به دوستان
ارسال به دوستان
چاپ
نسخه چاپی


نظر کاربران


نظر خود را براي ما ارسال كنيد