تاريخ: ۳۱ فروردین ۱۴۰۴ ساعت ۱۸:۱۵ بازدید: 375      نظرات: 0      کد مطلب: 24271
افزایش 68 درصدی مهمانان نورزی

مهاباد رتبه اول جذب مهمان در سطح استان را کسب کرد


به گزارش هاژه، مدیر آموزش و پرورش شهرستان مهاباد گفت: در ایام تعطیلات نوروزی شهرستان مهاباد رتبه اول جذب مهمان را در سطح استان به خود اختصاص داد.

سید اسعد رسولی در حاشیه جلسه شورای اموزش و پرورش شهرستان مهاباد در گفتگو با خبرنگار هاژه اظهار کرد: امسال در ایام تعطلات نوروزی ابتدا 96 کلاس درس در قالب 12 مدرسه برای پذیرایی و اسکان گردشگران نوروزی آماده شد که با استقبال گسترده میهمانان، 10 کلاس دیگر نیز به این آمار اضافه گردید.

وی افزود: در این بازه زمانی 7 هزار و 500 نفر در قالب 1 هزار و 200 خانوار در زیرساخت‌های فراهم شده آموزش و پرورش اسکان یافتند که در مقایسه با سال گذشته افزایش 68 درصدی را نشان می‌دهد.

رسولی تصریح کرد: درآمد آموزش و پرورش از محل اسکان مهمانان نوروزی در ابام تعطیلات نوروزی 458 میلیون تومان بوده که 110 میلیون آن صرف هزینهآماده‌سازی کلاس‌ها شده و مابقی نیز در مدارس این شهرستان هزینه خواهد شد.

مدیر آموزش و پرورش شهرستان مهاباد افزایش تقاضا برای اسکان در این شهرستان را وجود جاذبه گردشگری و جایگاه فرهنگی شهرستان اعلام کرد و گفت: بر اساس گفته افرادی که مهاباد را برای اسکان انتخاب کرده بودند، میزان رضایتمندی از شهرستان و شهروندان مهابادی، یکی از عوامل مهم در انتخاب این شهرستان برای اسکان بوده است.




ارسال به دوستان
ارسال به دوستان
چاپ
نسخه چاپی


نظر کاربران


نظر خود را براي ما ارسال كنيد