به گزارش هاژه، هاشم امینی، رئیس هیأت مدیره و مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور در سفری یک روزه به مهاباد از تأسیسات آبی این شهرستان و پروژههای در دست اقدام اداره آبفا در این شهرستان بازدید کرد.
مدیرعامل شرکت مهندسی آبفای کشور در جلسه با مسوولان شهرستان مهاباد از عملکرد مدیر آبفای مهاباد و این اداره بدلیل مدیریت دقیق و ارائه آمار و مستندات کافی و شفاف در جلسه تقدیر کرد و گفت: ارائه دقیق و شفاف وضعیت، آمار و نیازهای شهرستان زمینه را برای تصمیمگیری سازنده و تسریع در روند اداری آسانتر خواهد کرد.
فرماندارمهاباد نیز در این جلسه از مدیر آبفای شهرستان به عنوان یکی از مدیران موفق و پر تلاش مهاباد بصورت ویژه تقدیر کرد و گفت: در مدت کوتاهی که در این شهرستان حضور داشتهام شاهد تلاشهای شبانه روزی مدیر آبفای شهرستان بودهایم.
هاشم امینی مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور در این جلسه با دستور تخصیص اعتبارت به پروژه های مخزن آب تأکید کرد: در مدار قرار دادن ایستگاههای پمپاژ آب در محلات حاشیه شهر مهاباد و راهاندازی ژنراتورها در اولویت قرار گیرد.
وی افزود: برداشت آب با کیفیت در سطوح پایین سد نیز برای تأمین آب کافی برای شهرستان مد نظر قرار دارد و کارشناسان در روزهای آینده نتیجه بررسیهای کارشناسی را اعلام خواهند کرد.
امینی تصریح کرد: برای اصلاح شبکه فرسوده شهری نیز در بودجه 1404 ردیفی ویژه به آن اختصاص یافته که به محض ابلاغ بودجه، تزریق اعتبارات به شهرستان مهاباد نیز در دستور کار قرار میگیرد.
وی اضافه کرد: از محل اعتبارات نهضت ملی مسکن نیز میتوان زیرساخت و تأسیسات توسعه آبرسانی را برای حاشیه شهر تأمین کرد.
مدیرعامل شرکت مهندسی آبفای کشور در ادامه آزادسازی سه راه بیمارستان را هم بصورت ویژه اعلام کرد تا عقب نشینی 37 متری زمین امور آبفای شهری و روستایی از معبر و خیابان، انجام گردد.
امینی در پایان از تأمین آب پتروشیمیها از آب غیرمتعارف بجای آب سدها خبر داد و گفت: پتروشیمیها باید اعتباراتی را هم برای تأمین آب و شبکه فاضلاب شهرستان و استانی که در آن قرار دارند در قالب مسوولیت اجتماعی تعهد کنند.
محمدصادق امیرعشایری فرماندار مهاباد نیز در این جلسه اظهار کرد: در سالهای گذشته اقدامات خوبی در زمینه آبرسانی و تصفیه خانه جدید انجام شده ولی مردم شایسته خدمات بیشتری هستند.
وی افزود: اساس کار در مدیریت اعتمادسازی است و این اعتماد با ارائه خدمات بهتر ممکن است.
سلام ستوده نماینده مردم مهاباد در مجلس شورای اسلامی در حاشیه بازدید مسوولان کشوری و استانی از پروژه های درحال اقدام اداره آبفای مهاباد در گفتگو با خبرنگار هاژه اظهار کرد: سفر مسوولان کشوری و استانی به منظور بررسی وضعیت پروژه های این شهرستان صورت گرفته و اصلاح شبکه آبرسانی، توسعه شبکه فاضلاب و تکمیل پروژههای نیمه تمام و مخازن حاشیه شهر مهاباد از موضوعاتی است که در این سفر مورد بررسی قرار گرفتهاند.
وی افزود: در جریان این بازدیدها و در جلسه با مسوولان کشوری و استانی آبفا، 20 میلیارد تومان اعتبار از محل اعتبارات تنشزادیی به شهرستان مهاباد اختصاص یافت.
ستوده تصریح کرد: پیشتر 15 میلیارد تومان اعتبار برای شبکه فاضلاب خانگی و کوی صبا درخواست شده بود که 12 میلیارد آن اختصاص یافت و 3 میلیارد دیگر نیز برای امسال تخصیص می یابد، همچنین برای توسعه شبکه آبرسانی نیز 4 میلیارد تومان اعتبار تخصیص و جذب شده است.
وی در پایان اضافه کرد: برای طرح مجتمع آبرسانی به 141 روستا در سال گذشته 37 میلیارد تومان مصوب شده که بدلیل نبود اعتبارات 7 میلیارد تومان تخصیص و جذب شد اما برای امسال آبرسانی به 13 روستا در برنامه قرار دارد و 60 میلیارد تومان اعتبار در نظر گرفته شده و 30 میلیارد نیز از محل اعتبارات ملی برای این پروژه ها در نظر گرفته شده و پیگیری می شود.
مسعود امجدی مدیر آبفای مهاباد نیز در حاشیه این جلسه در گفتگو با خبرنگار هاژه اظهار کرد: 2 ژنراتور مجهز برای تأمین برق تأسیسات و ایستگاههای پمپاژ قبلا با اعتباری بالغ بر 32 میلیارد تومان خریداری شده است تا در مواقعی که خاموشیها اعمال میشود، خللی در آبرسانی و تأمین آب به محلات مختلف شهر و روستاهای شهرستان صورت نگیرد.
وی افزود: با جذب 20 میلیارد تومان ضمن وارد مدار شدن ژنراتورها و تکمیل ایستگاههای پمپاژه آب در محلات کانی صوفی رشید و محدوده پشت تپ، تأمین آب محلات فجر و کوی دانش نیز در دستور کار قرار میگیرد.
وی افزود: بدلیل توپوگرافی و ساختار و جنس زمین در شهرستان مهاباد، حفر چاه برای تأمین آب شرب پایدار روستاها اتلاف هزینه است، لذا تسریع در تکمیل آبرسانی به روستاها در قالب 141 روستایی یک ضرورت است.
امجدی با بیان اینکه مبنای طرح آبرسانی به 141 روستا خلیفان و روستاهای اطراف است، تصریح کرد: آبرسانی به روستاهای شهرستان مهاباد در چند جبهه درحال انجام است که برای مسیر جاده برهان 90 میلیارد تومان و برای مسیر شهر گوک تپه و روستاهای اطراف 85 میلیارد تومان اعتبار نیاز است.