به گزارش هاژه، کارشناس مسوول امتحانات آموزش و پرورش مهاباد گفت: امتحانات خردادماه پایههای یازدهم و دوازدهم بصورت نهایی برگزار میگردد.
عبدالله چوکلی در جلسه شورای آموزش و پرورش اظهار کرد: سال گذشته امتحانات نهایی در سه مقطع دهم، یازدهم و دوازدهم برای جامعه هدف 6 هزار و 500 دانش آموز برگزار گردید.
وی افزود: امتحانات نهایی امسال برای دو پایه یازدهم و دوازدهم برگزار میشود که در آن پایه دوازدهم تأثیر مستقیمی در کنکور خواهد داشت و پایه یازدهم نیز بصورت مثبت لحاظ میگردد، به نحوی که دانش آموزانی که در پایه یازدهم معدل پایینی داشتهاند در پایه دوازدهم باید تلاش بیشتری برای جبران آن انجام دهند.
چوکلی تصریح کرد: جامعه آماری دانش آموزانی که امتحانات آنها بصورت نهایی برگزار میشود بدلیل حدف پاییه دهم 1500 الی 2 هزار نفر کاهش خواهد یافت.
به گزارش هاژه، برگزاری امتحانات مقاطع تحصیلی بصورت نهایی همواره موافقان و مخالفانی دارد، برخی ها معتقدند که غول کنکور اینبار به امتخانات نهایی هم راه یافته و برای برخی مراکز که از راه تهیه خلاصه و کتاب آموزشی فعالیت میکنند، مایه خیر و برکت شده است.
از سویی دیگر برخی والدین از افت شدید نمرات امتحانی دانش آموزان شکایت دارند و معتقدند برگزاری این امتحانات بصورت نهایی در روحیه دانش آموزان تأثیری منفی دارد.
امتحانات نهایی مزایا و معایبی دارد، اما انچه حائز اهمیت است، اهمیت تأثیر آن در کنکور و آشنایی دانش آموزان شهرستان با مارتن سخت کنکور است که راهی بجز درس خواندن برای موفق شدن در آن وجود ندارد.
والدین دانش آموزان باید به این نکته توجه داشته باشند که از این پس درس خواندن دانشآموزان در متوسطه کم کم به اندازه کنکور اهمیت دارد و دانش آموزانی موفق خواهند شد که حداقل 2 سال قبل از کنکور تلاشهای خود را برای موفقیت در کنکور آغاز کرده باشند.
آزمونهای آخر سال که قبلا بصورت نهایی برگزار نمیشد، به علت نداشتن نمرهی منفی استرس کمتری برای پاسخگویی به دانشآموزان میداد و نمره گیری را آسانتر میکرد، اما آزمونهای نهایی که تاحدودی مشابه سوالات کنکوری طراحی میشوند هم میزان دقت دانش آموزان را در مفاهیم درسی به چالش میکشند و هم حساسیت بیشتری را میطلبد، لذا والدین باید از پایه دهم حساسیت بیشتری را در رابطه با درس خواندن فرزندانشان داشته باشند و از همین حالا برای امتحانات نهایی پایه یازدهم و دوازدهم برنامه ریزی کنند.