به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی هاژه، با حضور مسئولان شهرستان مهاباد جشنواره آشپزی و غذاهای بومی در فنی و حرفه ای مهاباد با معرفی نفرات برتر به کار خود پایان داد.
محمد سلیم عباسی رییس آموزش فنی و حرفهای شهرستان مهاباد در گفتگو با خبرنگار هاژه اظهار کرد: این جشنواره به مناسبت چهلمین سالگرد پیروزی شکوهمند انفلاب اسلامی و به نمایش گذاشتن غذاهای بومی و محلی برپا شده است.
وی افزود: آموزشهای فنی و حرفه ای در راستای مهارت آموزی بوده و در واقع سازمان فنی و حرفه ای حلقه مفقوده بین مهارت و بازار کار است، لذا آموزشهای این سازمان بر اساس نیازهای بازار ارائه میشود.
عباسی تصریح کرد: برگزاری کلاسهای خیاطی، آشپزی، چرم دوزی و... برای بانوان در راستای استقبال بانوان و بازار کار آنها صورت گرفته است. هر سال 3 هزار نفر در این مرکز آموزش داده میشوند و مجموع آموزشهای سیار و ثابت سازمان فنی و حرفهای مهاباد از ابتدای سالجاری تاکنون به 5 هزار نفر ساعت میرسد.
سهیلا سرحدی سرپرست بخش خواهران سازمان فنی و حرفهای شهرستان مهاباد نیز در خصوص این جشنواره اظهار کرد: مسابقه آشپزی غذاهای بومی در بین 25 نفر از کارآموزان این شهرستان بصورت داوطلبانه با ارائه انواع غذاهای سنتی، دسر و شیرینی مخصوص قبل و بعد غذا برگزار شده است.
وی افزود: " دولمه"، " کفته"، "بربسیل"، "دوکلیو"، " نیسکینه"، " کباب حصیری" و انواع دسر و شیرینی محلی در این مسابقه ارائه شد.
سرحدی تصریح کرد: هر سه ماه به 60 نفر از بانوان در این مرکز آموزش داده میشود. آموزشهای خیاطی در چند شاخه شلوار دوزی، مانتو دوزی، راسته دوزی، دوخت لباسهای محلی و شومیزی، آموزش آشپزی، چرم دوزی، کامپیوتر و... در این مرکز برای بانوان دایر است.
سرپرست بخش خواهران سازمان فنی و حرفهای شهرستان مهاباد در ادامه اظهار کرد: در دهه مبارک فجر امسال مسابقات دارت نیز برگزار شده و در طول سال چندین رویداد فرهنگی، هنری در این مرکز برگزار میشود.
در پایان مراسم به تمامی شرکت کنندگان لوح تقدیر ارائه گردید و به 8 نفر از نفرات برتر جایزه ویژه اهدا شد.
به گزارش هاژه، مرکز آموزش فنی و حرفهای مهاباد اولین مرکز در غرب کشور است و در جایگاه دوم استان بعد از ارومیه قرار دارد. امسال نیز رتبه اول مدیریت و مدیر نمونه مراکز فنی و حرفهای را در بین شهرهای استان کسب کرده است.