تاریخ: ۱۳۹۵/۷/۱۴
اظهارات جنجالی نماینده بوکان در خصوص شورا و شهرداری این شهر

هاژه ـ محمد قسیم عثمانی عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی و نماینده مردم بوکان در مجلس در گفتگو با خبرنگار هاژه گفت: تخصیص اعتبارات عمرانی 6 ماهه اول سال 1395 در کل کشور صفر بوده و عملا خبری از تخصیص اعتبارات ملی عمرانی نیست.

 

 وی در رابطه با تخصیص اعتبارات ملی برای پروژه های بزرگ و کلان شهر بوکان گفت: مهمترین مسائل و مشکلات در شهر بوکان عدم ثبات مدیریتی شهردار است یعنی تغییرات مکرر شهردار در یک شهر، بزرگترین آفت برای مدیریت صحیح است و اگر 3 شهردار بسیار توانا هم جابجا شوند هزینه های آن متوجه مردم خواهد بود.

دکتر قسیم عثمانی افزود: در شهرهایی که درآمد پایداری ندارند شهردار که افقی برای آینده نمی بیند در فکر گذراندن امروز است ولی شهرداری که خود را برای آینده هم شهردار ببیند و امنیت شغلی و ثبات را احساس کند برای افقی بلندتر برنامه ریزی خواهد کرد لذا هنگامیکه شهردار متوجه می گردد که 3 شهردار در 3 سال عوض گردیده افق خیلی بلندی داشته باشد نهایتا 1 سال است!

نماینده مردم بوکان گفت: وقتی شهردار می بیند که آینده ای برای وی به عنوان مدیر وجود ندارد سعی می کند با ارائه تخفیف بدون برنامه و ارزان فروشی مردم را راضی نماید درحالیکه در شهر مهاباد که دارای ثبات مدیریتی می باشد، شهردار با اطمینان از ثبات با فشار آوردن به مجموعه سختی را تحمل و در نهایت مانند یک جراح به شهر نگاه می کند و اموال شهرداری را ارزان فروش نمی کند.

وی در ادامه افزود: متاسفانه در حال حاضر در تمامی بخش های مختلف شهر بوکان مشکلات عدیده ای وجود دارد، اما مشکلات شهرداری و عمرانی شهر بدلیل ملموس بودن بسیار محسوس است و شهروندان می توانند آن را احساس کنند.

عثمانی در رابطه با پروژه های عمرانی کلان شهرستان بوکان گفت: از اول به اعضای شورای شهر گفتم و اخیرا نیز یادآوری کردم 10 جبهه ایجاد نکنید که نتوانید هیچکدام را به سرانجام برسانید بلکه یک جبهه عمرانی ایجاد کنید و اگر آن را به اتمام رساندید جبهه ی دیگری آغاز کنید. در حال حاضر 2 روگذر با اعتبار بالغ بر 12 میلیارد تومان در حال احداث است که می توان آنرا به پرونده هسته ای تشبیه کرد که چندین سال به طول خواهد انجامید و این درحالی است که کل بودجه عمرانی شهرداری بوکان در سال 1395 به این میزان نیست، صرف نظر از اینکه این پل ها منافع بخشی از شهر را تامین می کند در حالیکه ممکن است برای قسمتی از شهر هیچ سود و نفعی نداشته باشد و شهروند مناطق دیگر انتظار دارند عوارضی که پرداخت می نمایند برای آبادانی منطقه آنها نیز صرف گردد.

نماینده بوکان در خصوص توزیع عادلانه خدمات در مناطق شهری بوکان و عدم توازن و تبعیض در این خصوص به هاژه گفت: خیابانهایی وجود دارند که هیچ وقت رنگ آسفالت را ندیده اند ولی قسمتی دیگر سنگفرش شده اند و این خود برای شهروندان شبهه ایجاد می کند که در آن منطقه چه خبر است که همه بودجه های عمرانی در آن خرج می گردد. بنده به عنوان نماینده مردم انتظار دارم در همه خیابانهای شهر از نظر استاندارد حداقل ها رعایت شود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به  مقایسه عملکرد شورای اسلامی شهر  و شهرداری مهاباد با عملکرد شورای اسلامی شهر و شهرداری بوکان پرداخت و گفت: هرچند که هماهنگی هایی با فرمانداری و نماینده شهر صورت می گیرد اما عملا نماینده شهر دخالتی در عمران شهر ندارد و این امر به عهده ی شورای اسلامی شهر بوده و عملکرد مهاباد قابل تقدیر است و در جلسات مختلفی که برای امور شهری در بوکان برگزار می شود همواره از عملکرد شورای شهر و شهرداری مهاباد به عنوان یک الگو برای توسعه و عمران شهر یاد می شود.

نماینده بوکان اضافه کرد: میزان زمان صرف شده برای اتمام پروژه های عمرانی و یا به عنوان مثال پلهای ساخته شده در شهر مهاباد با بوکان قابل مقایسه نبوده و بنده به نظر و عملکرد شوراها احترام می گذارم ولی مردم بوکان شایسته امکانات و رفاه بیشتر هستند و از شوراهای اسلامی شهر بوکان می خواهم به نظر مردم و مطالبات مردم احترام بگذارند و وضعیت و جایگاه فعلی خود را به وضعیت و جایگاه قبل از انتخابات  برگرداند و بنده به عنوان نماینده دست آنها را خواهم بوسید.

وی در پایان با اشاره به شایستگی مردم بوکان برای بهترین ها به انتخاب شهردار اشاره کرد و گفت: انتخاب شهردار درست، می تواند به حل مشکلات پیش رو کمک کند.