رئیس شورای شهر در گفتگو با خبرنگار هاژه و
در خصوص فعالیت تاکسی اینترنتی اظهار کرد: با توجه به اینکه تعداد تاکسی های گردشی
در مهاباد به یک هزار 800 تاکسی می رسد و وضعیت ما با کلان شهرهایی چون تهران،
تبریز، اصفهان و شیراز فرق می کند در نتیجه اگر در شرایط معیشتی فعلی تاکسی اینترنتی
در مهاباد فعال شود، ضربهای درآمدی بر صنف تاکسی وارد می گردد، لذا شورای شهر بر
این باور است در حال حاضر مجوز اینترنتی تاکسی صادر ننمایند و برابر قانون از
فعالیت هرگونه تاکسی اینترنتی نیز جلوگیری خواهد نمود.
حامد حیدری در خصوص تاکسی اینترنتی مهاباد و مجوز آن نیز گفت: مجوز آنها مربوط به شهر تهران بوده و فعالیت آنها در شهرستانها بایستی بر اساس ضوابط و مقررات و آیین نامه سازمان تاکسیرانی و مجوز شهرداری اقدام نمایند.
در همین ارتباط سرپرست سازمان مديريت حمل و نقل شهرداری مهاباد گفته است: با استناد به ماده ٩ قانون توسعه حمل و نقل و مدیریت مصرف سوخت و مواد ٣١ و ٣٢ قانون رسیدگی به تخلفات رانندگی و مواد ٢٠٢ و ٢٠٣ آیین نامه راهنمايي و رانندگي، صدور مجوز جا به جایی مسافر در شهرها و حومه آنها با شهرداری محل می باشد و هرگونه فعالیت در این زمینه مستلزم اخذ مجوزهای لازم از شهرداری و سازمان حمل و نقل است.
نورانی همچنین گفته است: با توجه به اينكه دستگاههای پرداخت الکترونیک نصب شده بروی تاكسيها قابلیت چنین کاری را دارند در صورت اجرای طرح تاكسي اينترنتي از ناوگان عمومي موجود استفاده و خودروهای شخصي حق فعاليت نخواهند داشت.
رییس شورای شهر مهاباد ضمن گلایه از برخی مسئولان و چراغ سبز آنها نسبت به فعالیت تاکسیهای روستایی داخل شهر مهاباد نیز گفت: در طول دوره پنجم شورا بارها در رابطه با فعالیت تاکسیهای روستایی و شهر گوک تپه جلسه برگزار شده و با توجه به اینکه تردد و فعالیت این تاکسی ها در داخل شهر کاملا غیرقانونی است، ایستگاه ویژه تاکسیهای روستایی در خیابان شهید علی پنجه تعیین شده است.
کاوه خضری عضو شورای شهر در همین ارتباط گفت: ممنوعیت فعالیت تاکسیهای روستایی داخل شهر دارای مصوبه شورای ترافیک بوده و این تاکسیها بایستی با آرم و علائم خاص و به عنوان سرویس ویژه روستایی نسبت به جابجایی مسافران از محل تعیین شده اقدام نمایند