به گزارش پایگاه خبری هاژه روز سه شنبه 2 مردادماه فرماندار مهاباد و روسای ادارات جهاد کشاورزی و صنعت و معدن و تجارت از مراکز تحویل گندم بازدید و در جریان کمیت و کیفیت آرد کارخانه ها قرار گرفتند.
در جریان این بازدید مدیرعاملان کارخانه های آرد کارخانه های آرد قزلدشت و سنبل مهاباد در گفتگو با خبرنگار هاژه ظرفیت نولید روزانه را در مجموع 720 تن اعلام کردند.
مدیر عامل کارخانه آرد قزلدشت مهاباد در این باره گفت: کارخانه آرد قزلدشت در بخش تولید یارانه و آزاد روزانه در مجموع 300 تن آرد را تولید می کند. میزان ذخیره سازی گندم کارخانه 20 هزار تن است که در حال حاضر یک کندو ذخیره سال قبل است.
فرخ مشمول ادامه داد: برای امسال ظرفیت تحویل 15 هزار تن گندم را داریم که حدود 2 هزار و 800 تن گندم از کشاورزان منطقه خریداری شده است و قریب به 8 هزار و 600 تن با احتساب هزینه حمل کارخانه از شرکت تعاونی قرهرسول بوکان برای تولید کارخانه حمل شده است. میزان ظرفیت تحویلی امسال کارخانه حدود 3 هزار و 500 تن ظرفیت خریداری گندم کشاورزان منطقه می باشد.
مشمول در مورد تولید نوع آرد کارخانه اظهار کرد: در کارخانه آرد صنف صنعتی، یارانه دار(خباز)، آرد بربری، آرد کیک و کلوچه تولید می شود که آرد نانوایی در بین نانوایان مهاباد، بوکان و میاندوآب توزیع می شود و آرد صنف و صنعت را بسته به صنف و تقاضا به تمام شهرستان ها ارسال می کنیم.
مدیر عامل کارخانه آرد قزلدشت ادامه داد: میزان آرد کارخانه 12 درصد سهم نانوایان، 15 درصد برای سنگک و بربری، 18 درصد هم نانروغنی و از 20 درصد به بالا برای تهیه کیک و کلوچه و ویفر استفاده می شود.
مدیرعامل آرد سنبل مهاباد هم در این رابطه گفت: ظرفیت ذخیره سازی گندم کارخانه در مجموع 50 هزار تن بوده که میزان 30 هزار تن آن در سیلوهای فلزی و 20 هزار تن دیگر در انبار مکانیزه نگهداری می شود.
امیر مقدمی ادامه داد: در بخش تحویل گندم کارخانه محصول مهاباد، بوکان و میاندوآب و دیگر شهرستانها را تحویل می گیرد. تولید آرد هم با توجه به درخواست سهمیه صورت می گیرد که بیشتر آرد مهاباد و سردشت و بیشتر شهرستانهای منطقه را تامین می کند.
عکس: بهروز جلفایی آذر