تاریخ: ۱۳۹۶/۱۲/۱۷
۶۷ بانوی بوکانی در جشنواره آشپزی و شیرینی پزی به رقابت پرداختند
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هاژه، روز پنجشنبه 17 اسفندماه به مناسبت هفته بزرگداشت مقام زن، ۶۷ بانوی بوکانی در سه بخش کیک، شیرینی و غذاهای ایرانی در سالن پذیرایی نارین با هم به رقابت پرداختند.
در این دوره از جشنواره، در بخش غذاهای ایرانی از نوع غذای "دلمه کلم و مخلوط"، خانم فاطمه نصرتی، فرشته و گزیزه نامی به ترتیب مقام اول تا سوم را به دست آوردند.
در بخش دسر "شله زرد"، نیلوفر دادخواه، سنبل کریم پور و دریا ولی زاده مقام های اول تا سوم را به خود اختصاص دادند.
در بخش "سالاد الویه" فریبا و صغری سربازی اول و سکینه سادات سرامی دوم شد.
در بخش شیرینی "نان پنجره ای"، شیلر خضریان مقام اول را کسب و در بخش شیرینی "نان خامه ای" نیز ماهپره شریفی به این مقام دست یافت.
در بخش کیک خانگی، شیلر خضریان و آمنه حمدی مقام های اول و دوم را کسب کردند. 
در بخش کیک تولد، چنور مینی شیری اول و سارا رضازاده نیز دوم شد.
آرش ناصری مدیر اجرایی جشنواره در گفتگو با خبرنگار هاژه، هدف از برگزاری این جشنواره را به نمایش گذاشتن هنر آشپزی بانوان ذکر کرد و افزود: داوران این جشنواره بر اساس طعم غذا، مواد مصرفی، نوع پخت و تزیین، نفرات برتر این جشنواره در هر بخش را انتخاب که به آنها جوایزی اهدا شد. 
به گفته ناصری این جشنواره توسط امور بانوان اداره ورزش و جوانان بوکان و با حمایت پارچه سرای سوره و سالن عروس و زیبایی آذین برگزار شده است.
گزارش: کیوان یاری