به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی هاژه، سخنگوی شورای شهر مهاباد از ساماندهی دکه های سطح شهر مهاباد خبر داد.
ابراهیم کریمی در جلسه مطالبات شهرداری اظهار کرد: موضع شورای شهر در این رابطه، پیگیری وصول مطالبات است و تعیین تکلیف دکه های غیر مجاز توسط شورای اسلامی انجام می شود.
وی افزود: اجاره بها جزو عوارض محلی نیست پس تخفیفی برای اجاره بهای معوقه چند ساله و یا چند ماهه داده نمی شود و تنها باید بصورت نقدی و اقساطی صورت بگیرد، چراکه این اجاره بها جزو حقوق شهروندان است و شورای شهر نمی تواند در اینباره تخفیفی لحاظ کند.
کریمی تصریح کرد: در حال حاضر 33 دکه مجاز و 25 دکه غیر مجاز در سطح شهر مهاباد مشغول به فعالیت هستند. که تعدادی از آنها دارای بدهی 4 تا 5 میلیونی هستند و تعدادی نیز تاکنون تعیین تکلیف نشده اند.
وی در ادامه با تاکید بر لزوم ساماندهی دکه های مجاز از نظر زیبایی شناسی و حقوقی اظهار کرد: هرچه زودتر باید تعیین تکلیف شوند و مواردی که از پرداخت اجاره بها خودداری کنند به کمیسیون ماده 77 ارجاع داده شوند و طبق قانون با آنها برخورد شود.
سخنگوی شورای شهر مهاباد در ادامه با بیان اینکه برخی از افراد اقشار آسیب پذیر در دکه ها کسب روزی می کنند و برخی نیز در سطح شهر از راه میوه فروشی و دست فروشی امرار معاش می کنند اظهار کرد: به همه گفته شده تا کرامت همه حفظ شود و تنها ساماندهی مد نظر باشد.
مسئول واحد حقوقی شهرداری مهاباد نیز در جلسه اظهار کرد: ساماندهی دکه های مجاز سطح شهر در مرحله عقد قرارداد با شرکت قرار دارند. چراکه عقد قرارداد و پیگیری مطالبات از یک شرکت بسیار راحت تر از عقد قرارد با 50 نفر است.
***پتانسیل درآمد 6 میلیاردی از پرونده های شهرسازی***
مسئول واحد شهرسازی شهرستان مهاباد از وجود 44 هزار پرونده شهرسازی ثبت شده در شهرداری مهاباد خبر داد.
منصور عزیزی اظهار کرد: پیش بینی می شود این ارقام تا 60 هزار فقره نیز افزایش یابد.
ابراهیم کریمی سخنگوی شورای شهر در این رابطه اظهار کرد: هزینه حق پسماند و نوسازی یکی از مطالبات برحق شهرداری است و اگر با میانگین هزینه محاسبه شود درآمدی نزدیک بر 6 میلیارد تومان کسب می شود ولی در حال حاضر این درآمد در خوشبینانه ترین حالت به 1 میلیارد تومان می رسد.
سامان راهنما خزانه دار شورای اسلامی شهر مهاباد نیز ضمن انتقاد از عملکرد برخی پرسنل شهرداری در رابطه با عدم پیگیری مطالبات اظهار کرد: متاسفانه از مورخه 15 بهمن ماه نیرو برای صدور فیش و پیگیری مطالبات بصورت حضوری تعیین شده ولی به وظیفه خود عمل نکرده است.
در پایان مسئول درآمد عوارض خودرو از وصول عوارض 483 میلیونی در سالجاری خبر داد و گفت: شهر مهاباد یکی از شهرهایی بوده که در این رابطه موفق عمل کرده است.
اعضای شورای شهر نیز در ادامه پیشنهاد دادند سامانه پیامکی برای وصولی عوارض خودرو فعال شود و از ماموران راهنمایی و رانندگی برای وصول پرداخت استفاده شود.