در چهار ماهه اول سال جاری حدود 7 تن مواد غذایی و آشامیدنی و تقلبی غیر قابل مصرف در شهرستان مهاباد کشف و ضبط شد.دکتر علیزاده آذر گفت: این طرح با همکاری شبکه بهداشت و درمان و ادارات نظارت بر اماکن عمومی، صنعت، معدن و تجارت، تعزیرات حکومتی، دامپزشکی به منظور حفظ سلامت شهروندان و مسافران، تامین و ارتقای ایمنی مواد غذایی در سطح عرضه، رعایت بهداشت آب و پیشگیری از بروز اپیدمیهای منتقله از آب و غذا در سطح شهرستان در طول چهار ماهه گذشته انجام شده و ادامه دارد.
وی اظهار داشت: هدف از اجرای این طرح، کنترل بهداشتی کلیه مراکز تهیه و توزیع و عرضه مواد غذایی، نظافت عمومی اماکن و کنترل بهداشتی مراکز و اماکن بین راهی می باشد.
رئیس مرکز بهداشت مهاباد اظهار داشت: این بازدیدها از ساعت ۸صبح تا 8 شب با حضور 22 بازرس به مدت 115 روز و با همکاری ادارات تعزیرات حکومتی، نظارت بر اماکن، شهرداری، دامپزشکی، بازرسی اصناف، صنعت و معدن و تجارت، گردشگری و بیش از 11000 نفر ساعت در راستای حفظ سلامت و ارتقاء وضعیت بهداشتی مسافران انجام شده و همه مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی حساس در طول این مدت حداقل یکبار مورد بازدید قرار میگیرند.
وی خاطر نشان کرد: از مراکز حساسی از جمله رستورانها، اغذیه فروشیها، شیرینی و آجیل فروشیها و اماکن عمومی حساس به ویژه مهمانسراها، هتلها، مسافرخانه ها، زائرسراها، پارکها، محل های اسکان موقت مسافرین و ... با تأکید بر رعایت بهداشت فردی، بهداشت ابزار کار بازدید به عمل می آید.
دکتر علیزاده آذر گفت: در 4 ماه گذشته 7 تن مواد غذایی و آرایشی بهداشتی فاسد شده و غیر قابل مصرف به ارزش تقریبی 200 میلیون ریال توسط بازرسان بهداشت محیط کشف و ضبط ، انجام 130مورد بازدید از تأسیسات تامین و توزیع آب، 8 مورد بازدید از سیستم دفع فاضلاب، صدور 1613 مورد کارت بهداشتی ،19617 مورد کلرسنجی انجام گرفته است.
وی از شهروندان و مسافرین خواست با تلفن مستقیم واحد سلامت محیط کار شهرستان مهاباد (42442250) و یا با سامانه تلفن رایگان 190 تماس حاصل نمایند و شکایتهای بهداشتی خود را اعلام تا کارشناسان مربوطه در کوتاهترین زمان بررسی و نظارت را انجام دهند.
گزارش از: سینا باغچه ای