تاریخ: ۱۳۹۶/۱/۱۸
يادداشتی بر گلايه ای ناموجه
منصور محمدی
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هاژه، به دنبال انتشار یادداشتی انتقادی با نام نمایشگاه عکس وێنا، تلنگری برای یک شهر به قلم هنرمند یونس جلفایی آذر در پایگاه خبری هاژه، منصور محمدی هنرمند عکاس واکنش نشان داد.
متن یادداشت آقای محمدی به شرح زیر است:
يكی از طبعات فضای مجازی در حوزه فرهنگ و هنر، فراهم نمودن بستری معمولا ناكارآمد، عجول و سطحی نگر برای جولان افراد كم آزمون و جويای شهرت است، البته در كنارش سرعت در يافتن استعدادهای خلاق و نوانديشان جوان را نبايد ناديده انگاشت. آنچه كه در لابلای سطور ديده شد نه يك نقد علمی، نه يادداشتی پند آموز و نه اشارتی و يا تلنگری عبرت آموز، بلكه چماق شكايت در لفاف تمجيد بود كه مستقيما اساتيد و غير مستقيم برگزار كنندگان را نشانه رفته كه جا دارد برای روشن شدن موضوع چند مطلب را متذكر شوم:
اول اينكه واژه داوری فقط در مواردی همچون جشنواره ها و يا قضاوت به جهت اهدای نشان يا ارتقای درجه شخص يا گروهی از اشخاص به كار ميرود و لاغير، ولی واقعيت اين جريان معرفی تعدادی از عكاسان جوان و آثار اين عزيزان با انتخاب شايسته ی اساتيد شناخته شده و با تجربه بود و از طرفی هيچ قانون نوشته و نا نوشته ای هيات انتخاب را مكلف به انتخاب برابر و يكسان آثار شركت كنندگان نميكند، كما اينكه توانمندی هاي آنها هم قطعا يكسان نيست و نمايش برابر آثار، اجحاف در حق گروهی پرتوان خواهد بود.
دوما تمهيد جايگاهی برای نمايش آثار اساتيد و پيشكسوتان در كنار عرضه آثار جوانان بيشتر و پيشتر نشانه سعه صدر و بزرگواری اساتيد و دورانديشي برگزاركنندگان است و شكوايه افرادی هميشه مخالف با هر تحركی بدون حضور خود ، محلی از اعراب ندارد و بسی جای تعجب است. 
سوما، خيلی شايسته است افراد با شركت در اين گونه فعاليتها، تمرين همكاری و كار گروهی داشته باشند در جهت ارتقای جامعه هنری، نه نواختن چوب تلنگر ناكارشناسانه بر چرخ يك عمر تجربه و زحمت اساتيد.
و اما سخنی با برگزاركنندگان و مسئولين: حضور بسيار پررنگ مسئولين شهر در كنار اينكه جای قدردانی از توجه اين عزيزان را دارد ولی مطالبات هنرمندان و اهالی فرهنگ كماكان بدون اقدامی عملی و ملموس علی رغم وعده های فراوان بر سرجای خود باقيست كه در راس آنها احداث تنها يك گالری استاندارد و در شٲن شهر است. 
جذب بخش خصوصی و نيز تقبل مسئوليت ذاتی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی در برگزاری اينگونه نمايشگاه ها، كاری كارستان بود و شايسته تقدير و برگی زرين بر كارنامه برگزاركنندگان و ليكن اعطای تنديس برای شركت كنندگان در نمايشگاه مرسوم نيست و معمولا به گواهی تقدير شركت برای شركت كنندگان بسنده می كنند.
سخن آخر، دعای خير برای اهالی هنر و آرزوی توجه و اهتمام بيشتر مسئولين به هنر و هنرمندان و مشكلات معضلات اين قشر تاثير گذار و فرهنگ ساز است