به گزارش هاژه، طی مراسمی در خانه پدری قهرمان آسیا مسوولان شهرستان مهاباد حمایت خود را از آریا مام عبدالله و ناصر هوشیاری اعلام کردند.
آریا مام عبدالله بعنوان کاپیتان تیم ملی کشورمان در رشته ژیمناستیک شاخه ترامپولین در مورخه 23 اردیبهشت ماه با اریخسازی در مسابقات آسیایی ژیمناستیک در کشور چین، مدال طلای این دور از مسابقات را بر گردن آویخت.
ناصر هشیاری مربی و داور مهابادی که مربیگری تیم ملی را در اردوهای آماده سازی بر عهده داشت، بعنوان اولین داور ایرانی در تاریخ ژیمناستیک ترامپولین کشور، مسابقات آسیایی هنگ کنگ داوری کرد.
روز پنجشنبه افتخار آفرینان مهابادی به زادگاهشان مهاباد برگشتند و مورد استقبال شهروندان قرار گرفتند.
روز گذشته نیز مسوولان شهرستان با حضور در منزل پدری آریا مام عبدالله حمایت خود را از افتخارآفرینان و مدال آوران مسابقات بین المللی اعلام کردند.
سلام ستوده نماینده منتخب شهرستان مهاباد در مجلس شورای اسلامی در این دیدار اظهار کرد: بدلیل عدم درآمد هیاتهای ورزشی، ورزشکاران به حمایت مسوولان شهرستان چشم دوخته و امیدوارند، لذا حمایت از ورزشکاران باید در اولویت قرار گیرد.
وی افزود: امسال شاهد کسب موفقیتهای چشمگیری در زمینه فوتبال، بسکتبال، ژیمناستیک بودیم و متعهد شدهایم تا آنچه لازم است برای حمایت از ورزشکاران فراهم کنیم.
وی در پایان خاطرنشان کرد: تأمین هزینه حضور در مسابقات از سوی ورزشکاران، شأن ورزش را تنزل خواهد داد لذا باید مسوولان از ورزشکاران حمایت کنند.
حسن عباسی فرماندار مهاباد نیز در این مراسم اظهار کرد: بدلیل کسب مدال مسابقات آسیایی و در راستای اجرای مصوبه هیات وزیران، یک قطعه زمین به آریا مام عبدالله اهدا میشود.
وی با بیان اینکه پیشتر وعدههایی به برخی ورزشکاران داده شده ولی عملی نشده، افزود: به عنوان نماینده دولت باید وعدهای داد که عملی شود، لذا تمام تلاش بر این اینست که از ورزشکاران حمایتی عملی انجام گیرد.
کیوان خوشبخت رییس اداره ورزش و جوانان شهرستان مهاباد نیز در این مراسم اظهار کرد: با در نظر گرفتن سطح امکانات و رفاه میتوان مقایسه کرد که ورزشکاران مهاباد در عرصههای بین المللی چقدر تلاش میکنند و قهرمانی آنها ارزشمندتر از ورزشکارانی است که در برخی شهرهای دیگر با برخورداری از امکانات و بودجههای کلان ورزش میکنند.
وی افزود: نباید تنها به آریا مام عبدالله بسنده کرد و باید سایر ورزشکاران و مدال آوران مهاباد نیز مورد حمایت قرار بگیرند.
آرش شهابی رییس شورای شهر مهاباد نیز در این دیدار اظهار کرد: مجموعه کسانیکه در قهرمانی ورزشکاران نقش دارند باید مورد حمایت قرار بگیرند، لذا اعضای شورا و شهرداری مهاباد حمایت از ورزشهای المپیکی و مدال آوران را در دستور کار قرار دادهاند.
طاهر جنگلی عضو دیگر شورای شهر مهاباد اظهار کرد: تمامی ورزشکارانی که به شورای شهر مراجعه کردهاند بدون تبعیض مورد حمایت قرار گرفتهاند.
یوسف گنجی عضو دیگر شورای شهر مهاباد نیز در این دیدار، خواستار افزایش کمک نقدی مسوولان به آریا مام عبدالله و ناصر هوشیاری شد.
وی افزود: در صورتیکه هیات تطبیق فرمانداری مصوبه شورای شهر را تایید کند 50 میلیون تومان به آریا مام عبدالله و 20 میلیون تومان به ناصر هوشیاری اهدا میشود.
پدر آریا مام عبدالله نیز در این مراسم با بیان اینکه بارها قولهایی برای حمایت از مسوولان داده شده اما عملی نشده است، اظهار کرد: برای مدال آوری در رشته ژیمناستیک بازه زماین 10 الی 15 ساله نیاز است و در این مدت ناصر هوشیاری مربی آریا تلاشهای زیادی کرده است.
وی افزود: ژیمناستیک ورزشی حادثه آفرین است و آریا بارها برای معالجات پزشکی نیازمند حمایت بوده و برای مسابقات آسیایی نیز با هزینه خود شرکت کرده است.
ناصر هوشیاری مربی آریا مام عبدالله و اولین داوری که مسابقات آسیایی را داوری کرده در این مراسم اظهار کرد: مدال آریا تاریخسازی بود برای کشور و برای اولین بار در سطح کشور ورزشکاری در این رشته افتخارآفرینی میکند.
وی افزود: به کسب مدال در المپیک نیز امیدواریم و تمرینات آمادهسازی با جدیت بیشتری ادامه خواهد یافت.
هوشیاری در پایان با انتقاد از عدم حمایت مسوولان از مربیان و ورزشکاران تصریح کرد: به عنوان اولین مربی و داور بین المللی کشور در این مسابقات حضور یافتیم انتظار بیشتری از مسوولان داشتیم، امیدوارم در آینده تلاشهای مربیان مورد توجه و حمایت قرار بگیرد.
آریا مام عبدالله قهرمان رشته ژیمناستیک نیز در این دیدار اظهار کرد: ورزشکاران همشه گلایه دارند چراکه کمبودهای زیادی وجود دارد.
وی افزود: بارها برای تأمین یک هزینه هرچند کم مکاتبه کردیم ولی جوابی نگرفتهایم.
مام عبدالله تصریح کرد: مقام اول تا سوم در مسابقات قبل را کسب کردم و میتوانستم سهمیه المپیک بگیرم ولی نبود یک دستگاه مانع از آن شد تا تمرین کنم.
وی در پایان اضافه کرد: برای اردوی آماده سازی نیز هزینهها را از جیب خودمان تأمین کردیم و حمایتی از ما صورت نگرفت. اگر حمایتی صورت نگیرد و یا قرار است که وضعیت به همین صورت ادامه یابد به ناچار باید ورزش را کنار بگذاریم و یا از کشور مهاجرت کنیم.