به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی هاژه، روز پنج شنبه 5 اسفندماه، مهندس یزدانی معاون وزیر صنعت معدن و تجارت و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران به همراه مهندس جوی ریاست شرکت شهرک های صنعتی استان، نماینده مردم مهاباد در مجلس، معاون استاندار و فرماندار ویژه مهاباد، امام جمعه و مسئولان استانی و شهرستانی از پروژه شهرک صنعتی مهاباد بازدید کردند و پای گلایه ها و دغدغه های تولید کنندگان نشستند.
یزدانی در جمع خبرنگاران هدف از بازدید شهرک صنعتی مهاباد را بررسی وضع موجود و بازدید از کارخانجات و تلاش برای رفع موانع عنوان کرد و از همه تولید کنندگان و سرمایه گذاران برای سرمایه گذاری در بخش شهرک صنعتی و صنایع پایین دستی دعوت کرد.
یزدانی اظهار کرد: در سال جاری در قالب طرح رونق ماموریتی به وزارت صنعت، معدن و تجارت داده شد تا 7500 واحد تعطیل یا زیر ظرفیت را به ظرفیت نرمال ارتقا دهیم و تا امروز بیش از 3 هزار بنگاه اقتصادی برای ارائه تسهیلات پایش شده است.
وی افزود: تعداد بنگاههایی که برای ارائه تسهیلات به بانکها ارائه شده بالغ بر 12 هزار و 469 بنگاه بوده که از این میزان به 12 هزار 238 بنگاه تسهیلات پرداخت شده که مبلغی بالغ بر 8 هزار و 799 میلیارد تومان تسهیلات بوده است.
وی در ادامه با اشاره به عدم تناسب سود بانکی 18 درصد با میزان سود تولیدکنندگان اظهار کرد: امیدواریم با تصویب نمایندگان مجلس بتوانیم بانک توسعه بنگاههای متوسط و خرد را با مشارکت بخش خصوصی تاسیس نماییم.
یزدانی در ادامه از فعالیت 3 هزار بنگاه تولیدی با مجوز بهره برداری خبر داد و گفت: 1981 طرح صنعتی در حال اجرا است که پیشرفت فیزیکی بالای 50 درصد دارند که اگر مسئولان همراه باشند می تواند در یک سال آینده ظرفیت اشتغال برای 10 هزار نفر ایجاد کند.
وی با اشاره به تعطیلی 40 درصدی کارگاهها و کارخانجات در شهرک صنعتی مهاباد اظهار کرد: در شهرک صنعتی مهاباد تعداد زیادی از واحدها بصورت فصلی فعالیت دارند و لازم است این واحدها خود را با تکنولوژی روز تطبیق دهند و خط تولید خود را برای فعالیت مداوم به روز رسانی کنند.
معاون وزیر صنعت معدن و تجارت در پایان خاطر نشان کرد شاخص های جهانی و آمارهای جهانی حاکی از رشد اقتصادی مناسب کشور در سال آینده است که امیدواریم این رشد در شهرستانها نیز محسوس باشد.
قادری رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت نیز اظهار کرد: با توجه به تکمیل ظرفیت شهرک صنعتی و نبود فضا برای توسعه، نیازمند توسعه و یا ایجاد شهرک های صنعتی دیگر برای سرمایه گذاران و تولیدکنندگان می باشیم، چرا که برای تجمیع و جذب سرمایه گذار مستلزم ایجاد زیرساخت بهینه و ایجاد فضا هستیم.