به گزارش هاژه؛ به گفته رییس سازمان جهاد کشاورزی استان کوردستان، این استان رتبه نخست سطح زیر کشت و تولید محصول توت فرنگی کشور را داراست.
پیمان اسکندری افزود: با همت باغداران کردستانی سالانه افزون بر ۶۵ هزار تن توت فرنگی در این استان تولید و روانه بازار میشود.
وی با اشاره به برنامههای این سازمان برای معرفی بیشتر توت فرنگی کوردستان، گفت: همایش تجاری و سرمایهگذاری بخش کشاورزی با محوریت توت فرنگی خرداد سال جاری در استان برگزار میشود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کوردستان ادامه داد: قرار بود سنندج به عنوان پایتخت توت فرنگی کشور معرفی شود و مستندات لازم هم در این رابطه تهیه شد و امید میرود اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان آن را پیگیری کند.
توت فرنگی در کوردستان هر ساله به مدت ۴۰ روز از اواخر اردیبهشت تا اوایل خرداد برداشت میشود.
کشت توت فرنگی در استان کوردستان سابقهای بیش از ۱۵۰ سال دارد.