به گزارش هاژه به نقل از ایسنا، مسئول کمیته ایروبیک هیات ورزش های همگانی استان کرمانشاه گفت: ایروبیک به افراد افسرده و خجالتی کمک می کند که شادتر و اجتماعیتر شوند.
بهنوش سلگی در گفت و گو با ایسنا، از ایروبیک به عنوان یکی از پرطرفدارترین ورزش ها در بین بانوان نام برد و اظهار کرد: ایروبیک ورزشی هوازی است که طی آن یکسری حرکات دست و پا به صورت پیوسته و متوالی همراه با یک موزیک استاندارد اجرا می شود.
وی ادامه داد: ایروبیک یک کارگروهی است که فواید فیزیولوژیکی و روحی و روانی زیادی برای ورزشکاران به همراه دارد.
رئیس کمیته ایروبیک استان کرمانشاه اضافه کرد: از نظر فیزیولوژیکی این ورزش باعث آمادگی جسمانی، استقامت قلبی، عروقی، تنفسی و عضلانی، افزایش تعادل و انعطاف و بالا رفتن میزان هماهنگی بین عصب و عضله می شود.
وی به اثرات مفید روحی و روانی این ورزش هم اشاره کرد و گفت: باتوجه به اجرای گروهی ایروبیک، این ورزش شادی و نشاط را در ورزشکاران بوجود می آورد و ضد استرس و کاهش دهنده افسردگی بوده و باعث بهبودی روابط اجتماعی ورزشکاران می شود.
سلگی تاکید کرد: افراد خجالتی، افسرده و گوشه گیر می توانند با حضور در کلاس های ایروبیک اجتماعیتر و مسئولیت پذیرتر شوند، چرا که در این ورزش کار گروهی وجود دارد و همه باید مشارکت داشته باشند.
وی با بیان اینکه انجام ورزش ایروبیک باعث بوجود آمدن حس نشاط در افراد می شود، عنوان کرد: طبق مطالعات انجام شده، اجرای ورزش ایروبیک ترشح هورمون های سرتونین، دوپامین و آندورفین را بدنبال دارد که همگی بصورت مستقیم روی بهبود خلق و خو و ایجاد شادی و نشاط در افراد تاثیر دارند.
وی خاطرنشان کرد: با این وجود، یکی از مهمترین اهداف از اجرای این ورزش، بالا رفتن استقامت قلبی و عروقی و تنفسی و اکسیژن رسانی و خون رسانی بیشتر به قلب و بدن است و با توجه به اینکه این ورزش موجب افزایش حجم ریه ورزشکاران می شود، بنابراین ورزشکارانی که این ورزش را بصورت منظم اجرا می کنند، کمتر در برابر بیماری کرونا آسیب می بینند.
مسئول کمیته ایروبیک استان کرمانشاه آمادگی جسمانی برای انجام راحتتر کارهای روزانه و چربی سوزی به منظور کاهش وزن را از دیگر فواید این ورزش عنوان کرد.
به گفته این مربی ایروبیک، انجام هفته ای سه جلسه و هر جلسه به مدت 45 دقیقه ورزش ایروبیک به ورزشکاران توصیه می شود.