به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هاژه، اردشیر سید سیحاح روز پنجشنبه در کارگاه آموزشی سرگروه های درسی متوسطه شهرستان های جنوب آذربایجان غربی، اظهار کرد: البته این برآورد ما است و امکان استخراج دقیق این آمار وجود ندارد ولی به دنبال ساز و کارهایی هستیم که تدریس های نیمه مرتبط را در استان به حداقل برسانیم.
وی با تاکید بر اینکه وسیع ترین اتاق فکر در گروه های آموزشی شکل گرفته است، افزود: یکی از اولویت های آموزش و پرورش توسعه کمی خدمات آموزشی و کیفیت بخشی به تدریس و کتاب های درسی است تا کتاب های کمک آموزشی روی آنها سایه نیندازند.
سیاح گفت: رشد نا موزن برخی رشته های تحصیلی مثل رشته تجربی که گرایش دانش آموزان به آن بیش از حد بوده و تحصیل در رشته های فنی و حرفه ای به حداقل رسیده است که اولویت آموزش و پرورش برای تقویت این رشته های تحصیلی و مهارت آموزی است.
وی با بالا بودن استرس و اضطراب در دانش اموزان دوره دوم دبیرستان به خصوص دختران را نیز از جمله دیگر مسایل موجود در آذربایجان غربی عنوان کرد و افزود: دلبستگی زیاد به خانواده موجب این مشکلات شده است.
رییس اداره تکنولوژی و گروه های آموزشی اداره کل آموزش و پرورش آذربایجان غربی نیز در این مراسم تبادل تجربه بین گروه های آموزشی را از اهداف کارگاه های منطقه ای اعلام کرد و گفت: در سه ماهه گذشته یکهزار و 800 نفر در یکهزار و 700 نفر ساعت آموزش های لازم را گذارندند.
جوزایی اظهار کرد: تا کنون از 13 شهرستان نیز بازدید شده است.
کامبیز شاوله معاون مدیر کل و مدیر آموزش و پرورش شهرستان مهاباد در این مراسم بر اخلاق مداری و تکریم ارباب رجوع و دانش آموزان تاکید کرد و افزود: باید با روش های مختلف آموزشی برای پیشرفت تحصیلی دانش آموزان کوشا باشیم.
کارگاه آموزشی سرگروه های درسی سرگروه های درسی دوره های اول و دوم متوسطه شهرستان های جنوب آذربایجان غربی در مجتمع فرهنگی فجر شهرستان مهاباد برگزار شد.
منبع: ایرنا