تاریخ: ۱۴۰۱/۲/۲۰
چند مورد از خواص شگفت‌انگیز فلفل تند

کپسایسین ماده شیمیایی تند موجود در فلفل‌های چیلی است که در فلفل‌های تند (سبز و قرمز) یافت می‌شود.

بهبود علائم میگرن

استفاده از اسپری بینی کپسایسین عصب سه‌قلوی مغز را بی‌حس می‌کند و میگرن و سردردهای شدید را بهبود می‌بخشد.

افزایش سرعت متابولیسم

کپسایسین موجود در فلفل سرعت متابولیسم بدن را بیش‌از پیش افزایش می‌دهد.

کنترل درد

کپسایسین باعث ایجاد حس گرما در سلول‌های عصبی می‌شود. این ماده غذایی در طول قرن‌ها برای کمک به کنترل درد استفاده شده است.

مبارزه با سرطان

کپسایسین سلول‌های مرتبط با بیش‌از 40 نوع سرطان، از جمله سرطان روده بزرگ، کبد، ریه و سرطان خون را از بین می‌برد.

افزایش طول عمر

بزرگسالانی که حداقل یک فلفل قرمز تند تازه یا خشک در ماه می‌خورند، 13 درصد احتمال مرگ زودرس را کاهش می‌دهند.

تسکین آرتریت

مطالعات نشان داده که مصرف فلفل چیلی، تنها در چند هفته ناراحتی ناشی از آرتریت (ورم مفاصل) را کاهش می‌دهد.