به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی هاژه، به مناسبت هفته سلامت، مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان مهاباد در کنفرانس خبری با اصحاب رسانه شهرستان، آخرین وضعیت کرونا و واکسیناسیون در این شهرستان را اعلام کرد.
دکتر بهاءالدین حسینی در این نشست اظهار کرد: شمار مبتلایان و بستریهای ناشی از ابتلا به کرونا در این شهرستان به عدد صفر رسیده که این مهم بدون مشارکت شهروندان میسر نبود.
وی افزود: درحال حاضر هیچ بیمار کرونایی در بیمارستان مهاباد بستری نیست و در چند روز گذشته هیچ مورد فوتی و یا مثبتی در شهرستان به ثبت نرسیده است.
حسینی تصریح کرد: برآوردهای اولیه حاکی از 18 برابر شدن شمار مبتلایان در پیک ششم بود، اما روند واکسیناسیون و مراجعه به موقع مبتلایان به مراکز درمانی منجر به کاهش شدید مبتلایان و قربانیان در مهاباد شد.
وی اضافه کرد: در روزهای اوج پیک کرونا شمار بستریها در بیمارستان مهاباد به 370 مورد رسیده بود و علاوه بر فعال بودن 3 دستگاه اکسیژن ساز بیمارستان روزانه 500 کپسول اکسیژن در شهرستان مصرف میشد.
مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان مهاباد در ادامه اظهار کرد: اگر تلاش همه جانبه مسوولان برای تجهیز بیمارستان نبود، فاجعهای بزرگ رقم میخورد، بیمارستان مهاباد دومین مرکز درمانی استان آذربایجانغربی بعد از بیمارستان طالقانی ارومیه بود که 3 دستگاه اکسیژنساز فعال داشت.
وی افزود: بیمارستان مهاباد همواره قطب پزشکی جنوب استان بوده و هست و این اعتبار تنها در چهارچوب سازمانی نیست، بلکه نتیجه فعالیت پزشکان متخصص و نخبههای این شهرستان در عرصه پزشکی است.
حسینی تصریح کرد: درحال حاضر بیمارستان مهاباد با دارا بودن 2 پزشک فوق تخصص در زمینه بیماریهای ریوی و گوارشی بسیاری از بیماران را از سرگردانی نجات داده و حتی بیماران سایر شهرهای جنوب استان برای مداوا به این بیمارستان مراجعه میکنند.
*58 پزشک متخصص در بیمارستان مهاباد ارائه خدمات میدهند*
بهاءالدین حسینی مدیر شبکه بهداشت ودرمان شهرستان مهاباد با بیان اینکه 58 پزشک متخصص در این شهرستان خدمات ارائه میدهند اظهار کرد: متخصصین این بیمارستان در 20 رشته تخصصی پزشکی به شهروندان مهابادی و شهرهای جنوب استان خدمات ارائه میدهند.
وی افزود: هم اکنون 357 پرستار مرد و زن به همراه 32 کارشناس اتاق عمل و 24 کارشناس بیهوشی و 63 ماما در بخشهای مختلف بیمارستان فعالیت میکنند، این درحالیست که 2 بیمارستان بزرگ 350 تختخوابی و 96 تختخوابی این شهرستان نیز درحال احداث هستند که با تکمیل این 2 بیمارستان تحولی عظیم در سرانه برخورداری از فضای درمانی شهرستان بهوجود میآید.
*آغاز واکسیناسیون نوبت چهارم در مهاباد*
مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان مهاباد از آغاز واکسیناسیون نوبت چهارم کرونا در این شهرستان خبر داد و گفت: افراد بالای 70 سال که چهار ماه از تزریق نوبت سوم آنها گذشته و همچنین افرادی که سیستم ایمنی آنها ضعیف است، میتوانند برای تزریق نوبت چهارم واکسن کرونا اقدام کنند.
وی افزود: تاکنون 30 دوز واکسن کرونا نوبت چهارم در این شهرستان تزریق شده است.
حسینی با اشاره به وضعیت واکسیناسیون شهرستان مهاباد، تصریح کرد: تاکنون 188 هزار 887 نفر از جامعه هدف شهرستان در نوبت اول، 166 هزار 702 نفر در نوبت دوم و 70 هزار و 503 نفر در نوبت سوم واکسن کرونا را تزریق کردهاند.
وی در پایان با تأکید بر موثر بودن تزریق واکسن در جلوگیری از شیوع این ویروس اضافه کرد: عمدهترین دلیل کاهش مرگ و میر و شمار مبتلان در ماههای گذشته تزریق واکسن و مراجعه به موقع به مراکز درمانی بوده است.