تاریخ: ۱۴۰۱/۲/۱۳
وزیر آموزش از خیر مدرسه‌ساز مهابادی تقدیر کرد
به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی هاژه، در همایش ملی تکریم خیرین مدرسه‌ساز کشور، وزیر آموزش و پرورش با رونمایی از پرتره 2 چهره خیرمدرسه‌ساز کشور از رامین صدیقی تجلیل کرد.
در این مراسم یوسف نوری وزیر آموزش و پرورش، از پرتره «رامین صدیقی» و زنده یاد «حسین علیمرادی» رونمایی کرد.
«رامین صدیقی» از خیرین جوان در سطح کشور است که با ورود به عرصه مدرسه‌سازی، چندین فضای آموزشی را در مناطق کم برخوردار کشور در دست احداث دارد.
وی در شهرستان مهاباد اولین مدرسه سبز غرب کشور را که در سطح کشور بی‌نظیر است احداث کرده و در آینده‌ای نزدیک به بهره‌برداری خواهد رسید. 
 این خیّر در سال‌ 96، اقدام به ساخت مدرسه‌ای موسوم به مدرسه سبز در خیابان وفایی مهاباد کرده است. این مدرسه با تامین اعتباری بیش از 25 میلیارد تومان در حال ساخت است که نمونه‌ی آن از لحاظ استاندارهای جهانی و مصالح استفاده شده در احداث مرکز آموزشی در کشور بی‌نظیر است.
این پروژه که تماما خیرساز است، یکی از با کیفیت‌ترین مدارس در سطح استان و حتی کشور می‌باشد و حساسیت خیر مهابادی در انتخاب مواد و مصالح با کیفیت موجب شگفتی است.
 نصب آبگرمکن خورشیدی برای تأمین آب مصرفی ساختمان و سرویس‌های بهداشتی دانش‌آموزان، اجرای بام وارونه برای جلوگیری از هدر رفت انرژی، پنجره‌های دوجداره، اجرای درب دوم در ورودی برای کنترل تبادل حرارتی ساختمان با محیط خارج، طراحی محوطه با پوشش گیاهی، درختی و ایجاد دسترسی دانش‌آموزان به فضای سبز از دیگر ویژگی‌های مدارس سبز است.
در ساخت این مدرسه سبز انرژی، آب، پسماند، مدیریت، مواد و مصالح سبز، دسترسی سایت و کیفیت داخلی با حساسیت ویژه‌ای رعایت شده است.
رامین صدیقی با حساسیتی که داشته، برخی اقلام و مواد و مصالح را از بهترین نوع در خارج از کشور وارد کرده است.
 
صدیقی متولد سال 1351 مهاباد است و در سال 1400  به منظور پاسداشتِ تلاش‌های داوطلبانه و ارج نهادن به فعاليت‌های تأثيرگذار ایشان در امورات عام المنفعه از سوی هاژه به عنوان یکی از 16 شهروند شایسته شهرستان مهاباد در سال 1400 انتخاب شد.
 
در این مراسم از پرتره حسین علیمرادی هم رونمایی شد.
مرحوم «حسین علیمرادی» جوان خیر و جهادگر، که موسسه خیریه «دست یاری به دشت یاری» را تاسیس کرد، با روایتی متفاوت از خدمت و جهاد در ساخت و توسعه فضاهای آموزشی، تلاش فراوانی داشت و 23 مدرسه با 170 کلاس درس را در مناطق محروم شهرستان دشت‌یاری بنا نهاد.
وی در 8 آذر 1398 حین بازدید از پروژه‌های در دست ساخت در منطقه دشت یاری در اثر سانحه رانندگی به دیار حق شتافت و نام خود را در مزه نیکان ماندگار کرد.