خیلی از شما ترجیح میدهید که از هندزفری بی سیم استفاده کنید، زیرا استفاده از آنها راحتتر است؛ اما جالب است بدانید که آنها مضراتی برای شما دارند.
این روزها استفاده از هندزفریهای بی سیم به دلیل راحتتر بودن افراد بسیار افزایش یافته است، اما هیچ کس نمیداند این هندزفریها چه خطرات پنهانی دارند.
خیلی از شما ترجیح میدهید که از هندزفری بی سیم استفاده کنید، زیرا استفاده از آنها راحتتر است؛ اما جالب است بدانید که آنها مضراتی برای شما دارند.
خطر هندزفریهای بیسیم برای مغز
ویدیوهای زیادی در این باره منتشر شده است و در مورد این موضوع صحبت کرده اند که چرا باید این هندزفریها را کنار بگذارید. این هندزفریها تقریباً به داخل جمجمه نفوذ پیدا میکند و باعث پخته شدن مغز میگردند؛ سپس امواج رادیویی را به آن وارد میکند که برای شما به شدت مضر است و باعث ایجاد سرطان، کاهش قدرت حافظه، خستگی و دیگر مشکلات سلامتی خواهد شد؛ احتمالا اگر به این چیزها باور داشته باشید، حاضر نیستید که دیگر از این هندزفریها استفاده کنید.
البته شواهد علمی به طور ۱۰۰ درصد این نظرات را تایید نکرده است؛ اما بهتر است کاری نکنید که به آن شک دارید. خیلیها به دنبال این سؤال هستند که آیا این هندزفریها باعث ایجاد سرطان مغز میشوند یا خیر؛ که البته نمیتوان جواب مشخصی برای این سؤال داد، زیرا هنوز به اندازه کافی اطلاعاتی در این باره وجود ندارد. هنوز هیچ شواهد علمی رابطه مستقیم بین هندزفری و ابتلا به سرطان و دیگر بیماریها را به اثبات نرسانده است و به خاطر همین، بسیاری از مردم هنوز آن را استفاده میکنند.
رابطه بین سرطان و هندزفری بی سیم
خیلیها بر این عقیده هستند که این وسیله باعث سرطان میشود، زیرا از تکنولوژی بلوتوث استفاده میکند؛ بلوتوث باعث انتقال اطلاعات در طیف کوتاه میشود، اما امواج رادیویی را افزایش میدهد که برای مغز آسیب زننده است.
عوارض دیگر هندزفریهای بیسیم
به هر حال این دستگاهها ممکن است عامل ایجاد مشکلات زیر باشند:
کاهش قدرت شنوایی با هندزفریهای بیسیم: زمانی که از این دستگاه استفاده میکنید، منبع صدا خیلی به پرده گوش نزدیک است و همین باعث میشود تا صدا بلندتر از آنچه که باید؛ به گوش تان برسد و این اتفاق باعث کاهش قدرت شنوایی خواهد شد.
هندزفریهای بیسیم و وزوز گوش: این هندزفریها باعث وزوز گوش میشوند و شما احساس میکنید که مدام گوش تان زنگ میخورد؛ حتی در مواقعی که هندزفری روی گوشتان نیست.
گرفتگی گوش و هندزفریهای بیسیم: وجود مواد چسبنده داخل گوش که بستگی به نوع هندزفری و سایز و شکل گوش دارد، باعث میشود که صدا به عمق کانال گوش برسد و دیوارهای از مواد چسبنده داخل آن شکل بگیرد.
عفونت گوش و هندزفریهای بیسیم: استفاده مداوم از این هندزفریها باعث میشود که جرمها وارد کانال گوش شوند؛ زیرا جرم در محیط گرم و مرطوب رشد زیادی دارد و همگی باعث عفونت گوش خواهند شد.
ارتباط هندزفریهای بیسیم با گوش درد: اگر خیلی زیاد از این هندزفریها استفاده کنید، باعث گوش درد و ناراحتی خواهد شد. توصیه ما این است که استفاده از آنها را کنار بگذارید یا این که مدت زمان آن را کوتاه کنید؛ در غیر این صورت مشکلات جبران ناپذیری برای تان به وجود خواهد آمد.
مزایای استفاده از هندزفریهای بیسیم؛ چرا هندزفری بلوتوث بخریم؟
اگر در گذشته، بیشتر زمان خود را صرف باز کردن گره سیم هندزفری خود کرده باشید حتماً خرید هندزفری بلوتوث مزایای زیادی را برایتان به همراه خواهد داشت. اما عجله نکنید چراکه رهایی از گرهها، تنها مزیت هندزفریهای بلوتوثی نیست.
کنترل راحت و قابلیت جابجایی هندزفری بلوتوث
یکی از مهترین مزایای استفاده از هندزفری بلوتوثی، دست و پاگیر نبودن آن است. حتماً برای شما هم پیش آمده است که در حال گوش کردن با هندزفری ناخواسته موجب کشیده شدن کابل آن شده باشید. کابلی که به گوشی شما متصل است و گاهی سبب به زمین افتادن آن میشود. البته اگر گوشی خود را هم به زمین ننداخته باشید قطعاً با کابل یکی دو متری هندزفری، محدودیتهای زیادی برای جابجایی داشتهاید.
خبر خوب اینکه با استفاده از هندزفری بلوتوثی با هیچ یک از این مشکلات مواجه نخواهید بود. البته اگر از گوشی یک برند خاص نظیر سامسونگ استفاده میکنید، بهتر است از لوازم جانبی سامسونگ نیز برای این کار بهره بگیرید.
قابلیت اتصال هندزفریهای بیسیم به دستگاههای مختلف
از جمله دیگر مزایای استفاده از هندزفریهای بیسیم، قابلیت اتصال آسان آنها به دستگاههای مختلف است. تصور کنید برای اتصال با هندزفری سیمی به ضبط ماشین، لپتاپ، تلویزیون و حتی گوشی خود مدام مجبور به جابجایی کابل آن بودید.
در صورتیکه با در اختیار داشتن این نوع هندزفری به راحتی میتوانید حتی بدون اینکه از جای خود تکان بخورید از یک دستگاه به دستگاه دیگری متصل شوید. البته فراموش نکنید که برای اتصال به دستگاههای مختلف با بلوتوث، باید حتماً در فاصله ده متری آنها قرار گرفته باشید. چراکه برد دستگاههای بلوتوثی، تنها ده متر است.
تعداد دکمهها و امکانات بیشتر در هندزفری بلوتوث
مزایا و معایب استفاده از هندزفری بلوتوث بیشمار است. به طور مثال از جمله مزایای این نوع هندزفریها این است که این محصولات در زمان رانندگی یا گوش دادن به موسیقی، امکانات بیشتری را در اختیار شما قرار میدهند. به همین خاطر شما میتوانید به راحتی و بدون لمس کردن صفحه گوشی خود، آهنگ را جلو و عقب کرده و میزان صدای آن را تنظیم کنید.