تاریخ: ۱۴۰۰/۱۰/۲۲
فوت و فن پخت فلافل ساده و خوشمزه
 
 


فلافل را در خانه هم می‌توانیم درست کنیم؛ فقط حواستان باشد زیاد نخورید وگرنه معده تان اذیت می‌شود.

 

 

مواد لازم:

·         نخود خام: یک فنجان

·         پیاز: یک عدد متوسط

·         جعفری خردشده: ۲ قاشق غذاخوری

·         نمک: یک قاشق چایخوری

·         سیر تازه: ۵ حبه

·         فلفل قرمز خشک و آسیاب شده: یک و نیم قاشق چایخوری

·         فلفل سیاه: ۴/۱ قاشق چایخوری

·         فلفل سفید: ۴/۱ قاشق چایخوری

·         آرد نخودچی: یک قاشق غذاخوری

·         بکینگ‌پودر: یک قاشق چایخوری

·         روغن مایع: به مقدار لازم

 

طرز تهیه و دستور پخت:

۱. نخود‌ها را از یک روز قبل بخیسانید. در طی این مدت چند بار آب نخود‌ها را عوض و تازه کنید. نخود‌های خیس خورده، پیاز، فلفل، جعفری، نمک، سیر و زیره را در میکسر بریزید و همه را با هم مخلوط کنید.

تا زمانی که تمام مواد خوب خرد شوند و حالت خمیری پیدا کند. مایه به دست آمده نباید زیاد شل باشد. ذرات مایه باید کمی درشت‌تر از ذرات شکر باشند.

۲. در مرحله بعد آرد نخودچی و بیکینگ پودر را روی مواد مخلوط شده بپاشید و هم بزنید. باید میزان آرد برنج به قدری باشد که وقتی می‌خواهید توپ‌های فلافل را درست کنید به دست‌تان نچسبند. برای چند ساعت مخلوط را درون یک کاسه بریزید و روی آن را بپوشانید و داخل یخچال قرار دهید.

۳. در یک ماهیتابه یا ظرف گود و عمیق روغن بریزید و اجازه بدهید روغن داغ شود. از خمیر به اندازه یک گردو بردارید و با دست گرد کنید. توپ‌ها را داخل روغن داغ بریزید و اجازه دهید سرخ شوند.

فلافل‌ها باید در روغن غوطه‌ور باشند. بعد از سرخ شدن آن‌ها را روی دستمال روغن‌گیر بگذارید تا روغن اضافی‌شان گرفته شود.