به گزارش پایگاه خبری - تحلیلی هاژه، جلد اول و دوم از مجموعه کتابهای "فضا، عناصر و شیوه" با عنوان "سبکهای دکوراسیون و طراحی داخلی (1) و (2)" اثرِ دیگری از آزاد بهمنش منتشر شد.
انتشارات شهرآب با همکاری آیندهسازان، کتاب "سبکهای دکوراسیون و طراحی داخلی (1) و (2)"، از نویسنده و پژوهشگر حوزه معماری و طراحی داخلی؛ دکتر آزاد بهمنش را چاپ و روانه بازار کرد.
نویسنده درباره اهداف تألیف کتابها میگوید: این مجموعه چند جلدی، که در حال حاضر جلد اول و دوم آن توسط انتشارات شهرآب با همکاری آیندهسازان چاپ و نشر شده است، با تفسیر هویت محیط، عناصر کاربردی ـ بصری و نحوه چیدمان در همنشینی لوازم جانبی به بیان ویژگیهایی میپردازد که ساختار فضاهای داخلی را در زمان و شیوههای متفاوت تشریح میکند.
این مدرس دانشگاه، کتاب «سبکهای دکوراسیون و طراحی داخلی» را منبع کارآمد و مآخذ جامع برای معماران، طراحان، دانشجویان طراحی و معماری داخلی و نیز متخصصانی دانست که عهدهدار پروژههای داخلی هستند.
به گفته مؤلف، این مجموعه گردآوری شده حاوی اطلاعات کاربردی است که علاوه بر ارائه نمونههای اجرایی، به بازنمایی اصول پایه طراحی و شناسایی عناصر و عوامل ضروری و مؤثر در تعریف هر سبک و شیوه طراحیِ داخلی میپردازد.
بهمنش یادآوری کرد: این کتاب دربرگیرنده موضوعاتی نظیر آشنایی با مفاهیم پایه، زنجیرههای فضایی، مبلمان و نحوه چیدمان، قوانین رنگ و تضاد رنگی، پوششهای دیوار و کف و نورپردازی مصنوعی و طبیعی است که شناسایی و نحوه ساماندهی آنها به تبیین انواع ساختار و سبکهای مختلف در فضاهای داخلی منجر خواهد شد.
این پژوهشگرِ رشته معماری، معتقد است: شاخصها، مؤلفهها، اجزاء و کارکردها در تبیین سبکها، بخشِ درهمتنیدهی هویتِ فرهنگی و تاریخی معماری بناهاست که با گردآوری این مجموعه چند جلدی جدید، تلاش کرده با بیانی ساده و گویا از شیوهها و ریختشناسی محیط اندرونی ارائه کند تا دانشجویان و علاقمندان، فضاهای مختلف را با توجه به عناصر اصلی، شرایط جغرافیایی و تاریخی در میان فرهنگهای متفاوت تفسیر کنند.
آزاد بهمنش به عنوان مدرس دانشگاه، دارای تحصیلات و مدارک آکادمیک و حرفهای در معماری، معماری داخلی و همچنین گرافیک است که از جمله کتابهای «روند معماریِ داخلی»، «معماری بصری + ادراک محیط»، «آموزش اسکیس طراحی داخلی»، «الگونگاری طراحی و اجرای غرفههای نمایشگاهی» و «روانشناسی بصریِ معماری داخلی» و ... را میتوان به عنوان تعدادی دیگر از تألیفات این نویسنده نام برد.
در روزهای گذشته نیز کتاب ڕۆژباش دیکتاتۆر، اثر بهزاد احمدی، توسط این نویسنده با خوانشی معمارانه و با هدف کسب تجربهای جدید، تحت عنوان روز بخیر دیکتاتور از کوردی به فارسی ترجمه و توسط انشارات شهرآب چاپ و منتشر شد.
بهمنش هدف از ترجمه از ترجمه "روزبخیر دیکتاتور" با پیشوندِ "معماری اشعار"، بیانی گویا از شناخت معماری در میان واژگان و ادبیات اعلام کرد و گفت: اعتقاد و تکراری مکرر بر این داشتم که "آرشیتکت و طراح معمار بایستی تا حد معقول، درکِ متفاوتی از روابط بین تمامی هنرها داشته باشد که بتواند اجزاء و دیتیلهای یک شعر، مفاهیم سکانسهای یک فیلم یا تئاتر، تک تکِ نُتهای موسیقی و یا آنالیز یک بوم نقاشی را بِسان معماری، معماری کند".
این پژوهشگر هماکنون مدیر «کانون معماری طراحان آزاد - ارغوان» است و پروژههای مختلفی را در بخشهای معماری، طراحی داخلی، گرافیک محیطی، المانهای شهری، غرفههای نمایشگاهی در داخل و خارج از کشور طراحی و اجرا کرده است.