تاریخ: ۱۴۰۰/۹/۱۸
اعتبارات روستایی مهاباد 16 میلیارد تومان افزایش می‌یابد

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی هاژه، معاون عمرانی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی کشور  از افزایش 16 میلیارد تومانی اعتبارات روستایی برای شهرستان مهاباد خبر داد.

محمدرضا شاملو  که در سفری یک روزه به منظور بازدید از پروژه‌ها و روند اجرای طرح‌های روستایی به مهاباد سفر کرده بود در گفتگو با خبرنگار هاژه اظهار کرد: سال گذشته اعتبارات بخش روستایی شهرستان مهاباد 4 میلیارد و 615 میلیون تومان بوده و امسال نیز 12 میلیارد تومان اعتبار شامل 3.5 میلیارد منابع ریالی و 7.5 میلیارد برای تأمین قیر یارانه‌ای اختصاص یافته است.

 

وی افزود: برای اجرای طرح‌های هادی، آسفالت معابر و اجرای طرح‌های گردشگری با توجه به موقعیت ویژه شهرستان مهاباد 20 میلیارد تومان اعتبار برای تأمین قیر یارانه‌ای در نظر گرفته شده است.

شاملو تصریح کرد: منابع ریالی روستاهای شهرستان مهاباد نیز از 3.5 میلیارد تومان به 8 میلیارد تومان افزایش یافته و سفر امروز نیز در راستای عملیاتی کردن این تصمیم صورت گرفته است.

وی اضافه کرد: در صورت جذب بیشتر اعتبارات توسط شهرستان جهت زیرسازی و پخت آسفالت و همچنین صرف هزینه 20 میلیارد تومانی قیر رایگان، اعتبارات دیگری هم به شهرستان مهاباد جهت آسفالت معابر تخصیص خواهد یافت.

شاملو تأکید کرد: پایان فصل عمرانی فرصتی را فراهم کرده تا طرح‌ها پیمان سپاری شوند و در این مدت مسوولان شهرستان می‌توانند مقدمات را تا شروع فصل عمرانی آماده کنند.

معاون عمرانی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی کشور با اشاره به طرح‌های هادی روستاها در کشور اظهار کرد: از 39 هزار و 465 روستای بالای 20 خانوار، طرح هادی برای 99 درصد آنها با ضریب جمعیت 19 میلیون نفر تهیه شده  که در 21 هزار روستا اجرای طرح هادی و بهسازی لازم صورت گرفته است.

وی افزود:  اجرای طرح هادی در روستاها به معنای تمام شدن کار نیست، چراکه روستا، هم همچون یک موجود زنده درحال رشد و نیازمند اجرای بازنگری و توسعه طرح هادی است.

شاملو تصریح کرد: کارهای اجرایی در محورهای اصلی این روستاها انجام شده و محلات جدید روستایی که در سالهای گذشته توسعه یافته‌اند نیازمند بروزرسانی طرح و اجرای یکسری طرح جدید می‌باشند.

وی از صدور سند برای 3 میلیون و 400 هزار واحد روستایی در کشور خبر داد و گفت: از مسوولان شهرستان و استان خواسته شده تا در کاهش بازه زمانی برای صدور سند همکاری نمایند و روستائیان مهابادی که در بروکراسی اداری سرگردان شده‌اند سریعا شناسایی شوند.

معاون عمرانی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی کشور با بیان اینکه در سال 1384 شاخص مقاوم‌سازی مسکن روستایی به 7 درصد می‌رسید، اظهار کرد: طی 15 سال گذشته شاخص مقاوم‌سازی مسکن روستایی به 50 درصد رسیده و محدودیتی برای ارائه تسهیلات به متقاضیان وجود ندارد.

محمدرضا شاملو در ادامه از تلاش‌ها برای افزایش تسهیلات مقاوم‌سازی از 100 میلیون تومان به 200 میلیون تومان خبر داد و گفت: این امر زمینه را برای افزایش شاخص مقاوم‌سازی مسکن در سطح شهرستان و کشور فراهم می‌کند.