به گزارش هاژه به نقل از ایسنا، شورای اسلامی شهر کرمانشاه که از زمان تشکیل در دام اختلاف اعضا گیر افتاده است، آن طور که استاندار می گوید به صورت جدی در آستانه انحلال یا تعلیق قرار دارد.
اعضای ششمین دوره شورای شهر کرمانشاه که از همان ابتدای کار بر سر انتخاب هیات رییسه با یکدیگر اختلاف داشتند و کار را به شورای حل اختلاف کشاندند، این بار نیز بر سر انتخاب شهردار به اختلافات دامن می زنند.
هیات نظارت بر انتخابات پس از اعلام نتایج ششمین دوره انتخابات شورای شهر، حضور ۲ عضو شورای ۱۱ نفره شهر کرمانشاه را با اما و اگر روبه کرد، از این رو نخستین نشست شورای جدید شهر کرمانشاه ۲۴ مرداد با حضور ۹ نفر تشکیل و هیات رییسه سنی تشکیل شد.
اما پس از این نشست اعضای شورای شهر ساز اختلاف با یکدیگر را کوک کردند و با غیبت های خود در نشستهای شورا و از رسمیت انداختن آن مانع از انتخابات هیات رییسه و انتخاب شهردار شدند؛ تا اینکه پای شورای حل اختلاف و دستگاه قضایی به موضوع باز شد و برخی از اعضا توبیخ شدند.
پس از تدکرهای شورای حل اختلاف استان، شهرداری کرمانشاه که از مرداد ماه بدون سرپرست مانده بود، بالاخره شهریور ماه در نشستی با حضور ۹ نفر از اعضا شورای شهر و استاندار صاحب سرپرست شد و امیر رحیمی این مسوولیت را بر عهده گرفت.
یک ماه بعد از این موضوع و به دنبال تعیین تکلیف ۲ عضو شورای شهر توسط دیوان عدالت اداری، نخستین نشست شورای شهر کرمانشاه تشکیل و اعضای هیات رییسه شورای شهر انتخاب شدند.
حال گویا این اعضا کماکان گرفتار اختلاف هستند و موضوع غیبت در نشست ها و از رسمیت انداختن شورا را به بحث انتخاب شهردار کشانده اند؛ اختلافی که نه تنها شهرداری را برای انجام خدمت به مردم با مشکل روبه رو کرده، بلکه داد مدیران استانی و ملی را نیز در آورده است.
استاندار کرمانشاه روز پنجشنبه در این رابطه به خبرنگار ایرنا، گفت: عملکرد شورای شهر کرمانشاه بسیار ضعیف است و نتوانسته خواسته های مردم را بر آورده کند؛ مردم از شورای شهر انتظار خدمت دارند نه دامن زدن به اختلافات.
«هوشنگ بازوند» توضیح داد: چند ماه از شروع به کار ششمین نشست شورای اسلامی شهر می گذرد اما این شورا تا کنون نتوانسته برای شهر تصمیم گیری کند که جای تاسف دارد.
وی با تاکید بر اینکه برخورد جدی با اعضای متخلف شورای شهر را در دستور کار داریم اعلام کرد: با توجه به تعلل و تخلف اعضای شورای شهر در حال پیگیری موضوع انحلال این شورا هستیم.
استاندار کرمانشاه اعلام کرد: در صورتی که وزارت کشور با موضوع انحلال شورا مخالفت کند، بحث تعلیق شورا را دنبال می کنیم تا در این مدت تکلیف مدیریت کلانشهر کرمانشاه مشخص شود.
بازوند اظهار کرد: متأسفانه در بخشی از شوراهای شهر و بخشهای استان شاهد این بیاحترامی نسبت به رای مردم هستیم و تاسفبار اینکه این اتفاق امروز در شورای اسلامی استان هم افتاده است.
به گزارش ایرنا، اختلافات و تخلفاتی از جنس غیبت اعضای شورای شهر برای از رسمیت انداختن آن ریشه ای طولانی دارد به شکلی که سومین شورای شهر را به انحلال کشاند و شورای پنجم را نیز تا لبه پرتگاه انحلال پیش برد.
در انتخابات ششمین دوره شورای شهر «کامران ملکی»، «سید احسان احسانی»، «سید پیمان موسوی»، «احسان حیدریان»، «سید حجتالله موسوی اجاق»، «رسول آزادی»، «هاشم درویشی»، «سالار احمدزاده»، «پوریا فخری»، «سیدمیثم موسوی اجاق» و «کامبیز غلامی» به عنوان ۱۱ منتخب اصلی شهر کرمانشاه برگزیده شدند.
در این انتخابات «خسرو زرافشانی»، «علی فتاحی طهنه»، «حیدر حیدری»، «طیب حیدری»، «شهریار نعمت»، «فردین امیری» و «هوشنگ عندلیب» نیز به عنوان هفت عضو علیالبدل این شورا انتخاب شدند.
کلانشهر کرمانشاه بیش از یک میلیون نفر از جمعیت ۲میلیونی استان را در خود جای داده است و هشت منطقه شهرداری دارد.