به گزارش پایگاه خبری هاژه، برخی از شهروندان با ارسال پیامهایی به این پایگاه خبری، نسبت به بروز برخی ناهماهنگیها در برگزاری کلاسهای درسی به آموزش و پرورش مهاباد انتقاد کردەاند.
برخی از والدین انتقاداتی از قبیل عدم تخصیص آموزگار و دبیر به برخی دروس، عدم برگزاری برخی از کلاسها در شبکه شاد، شیفتبندی یکنواخت آموزش مجازی، تراکم بیش از حد دانشآموزان حاضر در یک کلاس و خطرناکبودن این مسئله در صورت بازگشایی مدارس را به آموزش و پرورش شهرستان مهاباد وارد کردەاند.
خبرنگار هاژه با مدیر روابط عمومی اداره آموزش و پرورش شهرستان مهاباد گفتوگویی را ترتیب داد و علت این مسائل را جویا شد.
بهمن عنایتی گفت: هر ساله و همزمان با بازگشایی مدارس و فرا رسین زمان بازنشستگی برخی از همکاران، آموزش و پرورش با کمبود آموزگار و دبیر روبرو میشود. همین کمبود نیرو ناهماهنگیهایی را در سازماندهی همکاران ایجاد میکند اما در حال حاضر هیچ کدام از مدارس سطح شهرستان اعم از ابتدایی و متوسطه با چنین مشکلی روبرو نبوده و علیرغم مشکلات فراوان و کمبود نیرو، دبیر و آموزگار به تمامی کلاسهای سطح شهرستان اختصاص دادە شدە است.
وی در مورد عدم برگزاری برخی از کلاسها در شبکه شاد گفت: تمامی کلاسها طبق برنامه اعلامی از سوی مدارس و به صورت مرتب در حال برگزاری است. بعضا برخی از والدین یا دانشآموزان نتوانستهاند نصب شبکه شاد را به صورت صحیح اجرا کنند یا با اشکالات نرمافزاری روبرو بودەاند که این عزیزان میتوانند با مراجعه به قسمت آموزش مدارس خود نسبت به رفع و رجوع این مشکلات اقدام کنند.
مدیر روابط عمومی آموزش و پرورش مهاباد در مورد یکنواخت بودن شیفتبندی مدارس ابتدایی گفت: طبق جدول پیشنهادی زمانبدی آموزش و یادگیری دانشآموزان دوره ابتدایی، برگزاری کلاسهای این عزیزان در شبکه شاد از ساعت ١٣ تا ١٧ تعیین شدە که طبق این جدول کلاسها بە صورت منظم و طبق روال در حال برگزاری است.
عنایتی در مورد انتقاد برخی از والدین و دانشآموزان در مورد تراکم بالای کلاسها و نگرانی آنان بابت برگزاری کلاسهای حضوری در آینده گفت: متاسفانه سرانه فضای آموزشی در استان آذربایجان غربی و بویژه در مهاباد بسیار پایین است و این مشکل بارها توسط مسوولان شهرستانی و استانی به نهادهای مربوطه اعلام شدە، اما در صورت بازگشایی مدارس، برگزاری کلاسها با رعایت موازین و پروتکلهای بهداشتی و همچنین گروهبندی دانشآموزان خواهد بود و والدین و دانشآموزان نسبت به این موضوع نگرانی نداشته باشند.
به گزارش هاژه، آموزش و پرورش استان آذربایجان غربی با مشکلات عدیدەای از جمله کمبود نیرو و پایین بودن سرانه فضای آموزشی دست و پنجه نرم میکند. معلمانی که در شرایط کمبود نیرو مجبور به تدریس برخی دروس غیر تخصصی در کلاسهای بالای ٤٥ نفر شدەاند. پیگیری این مشکلات در سطح ملی و وزارتخانەای بر عهده استاندار، نمایندهگان مردم استان در مجلس شورای اسلامی و سایر مسوولان استانی است و حل آن عزمی ملی را میطلبد.