وی افزود : در بین ملت و فرهنگ ایرانی اسلامی پتانسیل های بسیار قوی وجود دارد که می توان با بسیج نمودن امکانات و ساماندهی به ناداشته ها رسید و وضعیت را به سمت مطلوبیت پیش برد و این باور وجود دارد که اگر همه مردم پای کار آیند و مشارکت نمایند به جامعه بدون معتاد می توان رسید.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار ادامه داد : اگر صورت مسئله به درستی به مردم تبیین شود همه مردم مشارکت می کنند چرا که انگیزه جدی برای مبارزه با این بلایا و آسیب های اجتماعی در مردم و خیرین وجود دارد .
مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری نیز در این جلسه به ارائه گزارشی از دلایل و ضرورت تشکیل این جلسه پرداخت و گفت : دولت تدبیر و امید از دولت هایی بوده که رویکرد اجتماعی داشته و بیشترین فعالیت را در حوزه اجتماعی انجام داده است .
عطاپور با اشاره به پنج اولویت آسیب های اجتماعی شامل ، اعتیاد ، حاشیه نشینی ، طلاق ، فحشا و فساد اخلاقی و نقاط بحرانی ، گفت: اخیرا وزارت کشور در حوزه اولویت بندی آسیب های اجتماعی بر مشارکت اجتماعی و مشارکت و مداخله خیرین در پیگیری و مبارزه با آسیب های اجتماعی تاکید نموده است .
وی افزود: در سطح استان اولویت با اعتیاد و مواد مخدر ، حاشیه نشینی و طلاق است که اگر خیرین استان مشارکت نمایند و متعهد شوند و در مدیریت آسیب ها به دولت کمک کنند می توان در خصوص این آسیب ها اقدامات چشمگیری در استان انجام داد.
مدیرکل اجتماعی و فرهنگی استانداری ادامه داد : با شناسایی و ساماندهی خیرین قصد داریم مجمع خیرین در استان تشکیل شود تا با برگزاری جلسه ای با حضور خیرین ، چگونگی کمک و اقدامات لازم در خصوص پیشگیری و مبارزه با آسیب های اجتماعی بررسی و تبیین شود.
فیضی زاده جانشین دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان نیز در این جلسه گزارشی از اقدامات انجام گرفته برای مبارزه با مواد مخدر و جمع آوری کارتن خوابها در استان ارائه کرد.