مصطفی احمد زاده در سال 1359 در مهاباد متولد شد. او مقاطع کارشناسی تا دکتری رشته علوم ارتباطات اجتماعی را طی سالهای 1378 تا 1392 در دانشگاه تهران پشت سر گذرانده است.
او در طی دوران دانشجویی، به عنوان یک فعال مدنی و فرهنگی به چهرۀ شناخته شدهای تبدیل میشود و همزمان در قالب روزنامهنگاری مستقل، مقالات و یادداشتهایش در رسانهها منتشر میشود. او که دستی در ترجمه نیز دارد تاکنون چند اثر را روانهی بازار کرده است.
شروع اهمِ فعالیتهای مصطفی با کاندیدا شدن در پنجمین دوره انتخابات شوراهای شهر و روستا مهاباد مصادف میشود. او در قالب کمپینی به نام «آوات شقام» با مطرح کردن مطالباتی چون تاکید بر شفافیت و سلامت اداری، مبارزه با فساد، ترویج مطالبهگری و شهروندمداری میتواند یکی از 7 کرسی شورای شهر را از آن خود کند.
به گواه بسیاری احمدزاده توانست در دوره بر سر کار بودنش تا حدی به گفتههای خود وفادار بماند. در برههای که اعضای دوره پنجم مانع از ورود خبرنگاران به جلسهها و آگاهی از تصمیمات شورای شهر میشدند، او 4 جلسه حضور در جلسات شورا را بایکوت کرد.
پس از آن نیز آنچه در جلسات گفته و یا تصویب میشد از طریق صفحهی شخصی خودش در اینستاگرام، در اختیار عموم میگذاشت. این امر تا مقدار زیادی اهمیت شفافیت جلسات را در بین عموم در آن زمان را برجسته کرد.
بیانیهها علنی و سرگشاده مصطفی در خصوص پیگیری حقوق و مطالبات کارگران شهرداری مهاباد نیز با واکنشهای مثبتی همراه بود.
احمدزاده توانست به عنوان یکی از اعضای شورای عالی استانها به نمایندگی از آذربایجانغربی انتخاب شود که این امر در تاریخ شوراهای مهاباد کمسابقه است.
مصطفی توانست با کمک سازمانها و رسانههای مستقل، مبارزه با فساد در شورای شهر، سیستم اداری و همچنین نظارت آحاد مردم بر روند فعالیتها را به مطالبهگری تبدیل کند و در این زمینه عملکرد قابل قبولی داشته باشد.