تاریخ: ۱۳۹۹/۴/۲۸
ترس خود را در آغوش بگیرید
هاژه به نقل از ایسنا،  از ترس خود نترسید اگر به سمت" ترس"های خود برویم آسیبی به ما نخواهد رسید بلکه این فرار است که ما را به دام می‌اندازد.
 اکنون ببینید در زندگی از چه می‌ترسید با چشم باز و قلبی گشوده به درون ترس خود نفوذ کنید، خواهید دید ترس همچون اتاقی خالی است ترس فقط به اندازه‌ی اجتناب شما قدرتمند است، هر چه بیشتر از ترس روی گردانید قدرت بیشتری به آن ترس می‌بخشید.
دیل کارنگی می‌گوید:  بشر آنقدر که از ترس حوادث اتفاق نیفتاده در آینده در رنج است، از خود آن اتفاق آنقدر رنج نبرده است.
ذهن در اسارت انسان همانند یک کارگردان، تصاویر ترسناک می‌سازد
سیف الله رحمانی، متخصص روانشناسی در کوردستان در این باره اظهار کرد: ترس موضوعی فلسفی- روان‌شناسی است که زندگی روزمره ما را تحت تأثیر خود قرار داده است.
وی افزود: ترس‌های واقعی مانند ترس از ارتفاع، ترس از حیوانات، که به‌صورت عینی با آن‌ها روبرو می‌شویم همگی محصول مغز قدیم یا تالاموس و هیپوتالاموس است که در همه حیوانات وجود دارد، برای مثال در همه حیوانات قدرت جنگ یا گریز به شکل غریزی نیروی اصلی مقابله با ترس است و این ترس ها جزئی از واقعیت‌های زندگی روزمره است.
متخصص روانشناسی در کوردستان، در ادامه بیان کرد: اما ترس‌های غیرواقعی که به شکلی توهمی ما را آزار می‌دهد ناشی از حفظ کردن و نگه داشتن تصاویری از ترس‌های قدیمی و خاطرات ناخوشایند گذشته در برابر خانواده، دوستان، معلمان، شریک زندگی و یا دیگر ترس‌هاست که محصول مغز جدید یا کورتکس است که فقط در انسان وجود دارد.
رحمانی ذکر کرد: بنابراین ذهن انسان با در اسارت قرار گرفتن در یک محور زمان ازیک‌طرف با حفظ کردن تصاویر ترسناک گذشته و از طرف دیگر با تخیل کردن در مورد اتفاقات آینده فرصتی برای حضور در زمان حال ندارد.
وی عنوان کرد: بر اساس دیدگاه‌های روانشناسی و روانپزشکی جدید اگر بخواهیم ریشه اصلی تمامی ترس ها را در یک عامل خلاصه کنیم ترس از روبرو شدن با مساله، اصلی‌ترین عامل ترس هاست. پس به نظر می‌رسد برای از بین بردن ترس ها باید حافظه ترس ها و نگرانی‌های ناخوشایند گذشته را پاک‌کنیم و تخیلی دردناک در مورد آینده نداشته باشیم و البته تا جایی که ممکن است بتوانیم در ذهنمان تصاویری زیبا از گذشته در حافظه خود نگه‌داریم.