به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی هاژه، هشتمین نشست کتابخوان کتابخانه ای در 23 آذرماه 1395 در سالن کنفرانس کتابخانه شیخ شلتوت شهرستان مهاباد با حضور جمعی از اندیشمندان ، منتقدان و نویسندگان و دوستداران کتاب برگزار گردید.
حسن سالاری مسئول کتابخانه و برگزار کننده این مراسم در گفتگو با خبرنگار هاژه گفت: این مراسم در راستای سیاستهای راهبردی و با هدف ترویج کتاب و کتابخوانی صورت می گیرد.
این جلسه با معرفی ۷ عنوان کتاب از سوی نویسندگان و علاقه مندان کتاب همراه بود که این نشست ابتدا حسن سالاری مسئول کتابخانه ضمن توضیح درباره نشست های کتابخوان و اهداف آن به معرفی کتاب ها و سخنرانان پرداخت.
اولین کتاب با عنوان افسانه هولیار شاه کورد توسط مولف آن رحیم آسیابان صورت گرفت. این نویسنده که چند دهه در پربار کردن اثر خود کوشیده بود اظهار کرد این کتاب بیانگر تاریخ، فرهنگ و پیشینه تاریخی همرا با سرگذشتهایی می باشد که به خوانندگان جدا از معنویات و علم درس عشق و وفاداری و هویت نیز می دهد. وی با اشاره به بخشی از کتاب خود در رابطه با تاریخ و وجه تسمیه و شهرنشینی شهر هه ولیر( اربیل) اظهار کرد که در این کتاب با سند تاریخی می توان اثبات نمود وجه تسمیه این شهر از پادشاه کورد هولیار شاه گرفته شده و بعد از تصرف آن توسط آشوریان به "هه ولیر " تغییر یافته است.
اثر بعدی " خه زینه بزیو " اثر نویسنده رسول رش احمدی توسط خدیجه احمدی و کتاب دوستی با خودا اثر والش نیل دونالد توسط خانم فوزیه رضایی معرفی گردید.
چهارمین کتاب معرفی شده در این نشت کتاب جنس ضعیف، اثر اوریانا فالاچی، فعال حقوق زنان بود که توسط ساوان شاهرخ معرفی گردید، وی با اشاره به زندگی نامه مولف به شرح و بررسی بخشهای مختلف کتاب در مورد زندگی زنان در جوامع شرقی و غربی پرداخت و در پایان نیز به معرفی سایر آثار نویسنده صاحب نام اشاره نمود.
معرفی پنجمین کتاب به نیروی درون اثر لوئیز هیل اختصاص داشت که خانم لیلا فهیمی، ضمن اشاره به خصوصیات کتاب و اهمیت نیروی درون بخشهایی از کتاب را برای برای حاضرین بصورت خلاصه بیان نمود.
ششمین کتاب معرفی شده در این نشست به کتاب آموزش و پرورش چند فرهنگی اختصاص داشت که اسماعیل مصطفی زاده مولف اثر به معرفی اثر خود و مشکلات و مسائل مربوط به بخش آموزش و پرورش پرداخت. مولف که تدرس و چندین سال تجربه در زمینه آموزش را یکی از دلایل قوی برای تالیف این اثر عنوان نمود با اشاره به تاریخچه آموزش و پرورش در ایران و شهرستان به بررسی و تحلیل و همچنین تفاوتهای چند فرهنگی و زبانی اشاره نمود و اطلاع از مدیریت صحیح و آموزش را از ضرورتهای ملی نظام آموزشی عنوان نمود.
آخرین اثر و متفاوت ترین آن معرفی کتاب دیاری پیرانشار اثر محی الدین برشان بود که توسط محمد معروفی نیا معرفی گردید. وی ضمن اشاره به ویژگی های کتاب و اهمیت این نوع اثرها به بخشهای مختلف و درون مایه دیاری پیرانشار اشاره کرد که می توان به عنوان یکی از ابزارهای مهم جهت شناسایی و جلوگیری تغییر فرهنگ در جامعه توصیف نمود.