تاریخ: ۱۳۹۸/۴/۳۱
اجرای لاک‌پشتی طرح توسعه شهرک صنفی کاوه مهاباد
به دنبال بازدید میدانی هیاتی از فرمانداری، اداره صنعت معدن و تجات، اتاق اصناف از شهرک صنفی کاوه، معاون برنامەریزی فرماندار مهاباد در گفتگو با خبرنگار هاژه اظهار کرد: با توجه به جلسات متعددی که درباره انتقال صنوف آلاینده به شهرک صنفی کاوه تشکیل شده بود، قبل از تشکیل جلسه فردا سه شنبه، در بازدید امروز به ارزیابی اجرای مصوبات گذشته پرداخته شد. متاسفانه اقدامات ناچیزی در راستای کارهای عمرانی برای شهرک صنفی و اجرای این مصوبات صورت گرفته است.
خشایار صنعتی علت تحقق نیافتن مصوبات را عدم اراده شورا و شهرداری مهاباد اعلام نمود و افزود: شورا و شهرداری مهاباد باید اقدامات لازم را انجام می‌داد، همچون تشکیل جلسات، عقدقرارداد با پیمانکارانی که بصورت داوطلبانه اعلام آمادگی کرده‌اند و مهیا نمودن سرویس رفت‌وآمد برای افرادی که در شهرک مشغول به فعالیت هستند ولی تاکنون هیچ کدام از این موارد محقق نشده است.
وی در مورد کارهای عمرانی شهرک صنفی کاوه گفت: آسفالت، بهسازی معابر، احداث پل بر روی جداول، بتن ریزی و آسفالت کردن کوچه های فرعی در جلسه فردا مطرح خواهد شد و چنانچه شورا و شهرداری خود توانایی این را داشته باشد، باید آن را انجام دهند یا با واگذاری بە پیمانکارانی که در ازای معاملات تهاتری و عقد قراردادهای پایاپای حاضر به همکاری هستند به تفاهم برسند تا عملیات عمرانی شهرک صنفی به اتمام رسد.
معاون فرماندار مهاباد به عدم آنتن دهی تلفن همراە در شهرک صنفی اشاره کرد و گفت: با تلاش نماینده مهاباد قول‌های مساعدی در خصوص نصب دکل مخابراتی در شهرک صنفی داده شده است، امید است در آیندە نزدیک این مشکل هم رفع گردد. 
خشایار صنعتی در ادامه به نامشخص بودن مشکل آب شرب شهرک صنفی اشاره کرد و اظهار کرد: در جلسه فردا با ساکنان محل و مسوولین ذیربط به این مشکل رسیدگی خواهد شد.
رییس اداره صنعت، معدن و تجارت مهاباد نیز در گفتگو با هاژه گفت: پیرو جلسه فردا سه شنبه در مورد ساماندهی شهرک صنفی کاوه با دستگاه‌های خدمات رسان، مشکلات پیش روی آن مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
صادق قادری افزود: در بازدید مجدد امروز معاون برنامه‌ریزی فرماندار به همراه مسوولین ادارات ذیربط،  پیگیر مشکلات شهرک صنفی بودە‌ایم و اقدامات یک ماه و نیم مورد ارزیابی قرار داده شد تا در جلسه مورد بررسی قرار گیرد.
وی در مورد برنامەریزی انتقال صنوف  گفت: از اواخر سال 97 موضوع انتقال صنوف به شهرک صنفی بصورت جدی مورد پیگیری قرار گرفته است. شهرک در بخش زیرساخت همچون آسفالت آن با مشکل مواجه است. اعضای شورا قول مساعد داده‌اند که مسیرهای اصلی را آسفالت و مسیرهای فرعی را نیز بتن‌کاری کنند.
رییس اداره صنعت، معدن و تجارت مهاباد اضافه کرد: با توجه به اینکه شهرک صنفی کاوه دارای 408 قطعه می باشد، 150 قطعه آن در حوزه اصناف قرار دارد کە ارتباط کاری ما بیشتر با آنها می‌باشد. صنوف دیگر به مالکیت و حوزه شهرداری مهاباد برمی‌گردد، بنابراین توسعه و آبادانی شهرک صنفی مستلزم همکاری شهرداری و مالکان و صنوف است.
وی ادامه داد: از 150 واحد صنفی در حال حاضر 24 واحد مستقر شده‌اند، 26 واحد آماده بهره برداری هستند، که عمدتا نمایشگاه‌های اتومبیل را شامل می شود. در حال حاضر 67 واحد پلمپ شده اند، تعدادی از آنها که مکان فعالیت برای آنان مهیا شده است، در شهرک کاوه مستقر شده‌اند. برای آنهایی که زمین یا ساختمان محل کارشان نیمه کاره مانده است، از آنان تعهد محضری گرفته شده است که در مدت دو الی سه ماه باید در آنجا مستقر شود.
قادری اظهار کرد: در تلاش خواهیم بود که در نیمه اول سال جاری قریب به 100 واحد را در حوزه اصناف مستقر کنیم و برای فاز دوم شهرک صنفی هم برنامه‌ریزی مدونی داشتە باشیم.
رییس اداره صنعت، معدن و تجارت مهاباد ابراز امیدواری کرد که تا اواخر شهریورفاز یک شهرک صنفی کاوه تکمیل شود و ادامە داد: با انجام این کار، قدم مثبتی در راستای توسعه فاز دوم برداشتە خواهد شد که قریب به 700 واحد صنفی آلاینده در آن مستقر خواهد گردید.
وی تصریح کرد: در بحث انتقال صنوف آلاینده  و مزاحم به خارج از شهر طبق مصوبه هیئت وزیران متولی اصلی شهرداری است، که در کنار آن اصناف و دستگاه‌های ذیربط می توانند با هم همکاری داشته باشند.
قادری خاطر نشان کرد: با توجه به اینکه شهرداری مهاباد با مشکلات عدیده مالی مواجه است، اگر آنان همت داشته باشند، فاز دوم می‌تواند منابع مالی خوبی را برای شهرداری مهاباد ایجاد کند تا بدین شیوه بخشی از مشکلات آنان حل شود.