تاریخ: ۱۳۹۵/۸/۵
پیست اسکی، تله سیژ و تله کابین برنامه جدی یک سرمایه گذار برای مهاباد

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی هاژه، روز چهارشنبه 5 آبانماه 1395 جلسه کمیته راهبردی سرمایه گذاری شهرستان مهاباد با حضور سرمایه گذار یکی از پروژه های تفریحی - گردشگری  مهاباد در سالن اجلاس فرمانداری این شهرستان برگزار گردید.

آرش شهابی رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان مهاباد گفت: متاسفانه در سالهای گذشته سرمایه گذارانی که برای امر سرمایه گذاری خود را معرفی می نمودند، هدف اصلی آنها سود شخصی بوده نه سرمایه گذاری و اجرای طرح!


وی در بخش دیگری از سخنان خود به تلاشهای این اداره برای جذب سرمایه گذار در بخش گردشگری اشاره کرد و گفت: در حال حاضر این اداره در حال بررسی طرح و رایزنی با 2 سرمایه گذار منطقه ای جهت ایجاد مرکز تفریحی -–گردشگری در چند کیلومتری مهاباد در حاشیه سد مهاباد می باشد.

وی در ادامه افزود: این طرح با مساحت 228 هکتار در ارتفاعات "سێ کانیان" با اعتبار بالغ بر 4 میلیارد و 300 میلیون تومان سرمایه اولیه پیش بینی و با درنظر گرفتن شرایط ویژه زیست محیطی، حقوقی و... در صورت موافقت ادارت منابع طبیعی، محیط زیست، راه و شهرسازی و ارتش نهایی و اجرایی می گردد.

مهندس رجبی یکی از سرمایه گذاران این طرح گفت: در حال حاضر طرح نوجیهی و تفصیلی این پروژه شامل تهیه نقشه، پلان، رایزنی برای خرید تجهیزات و... صورت گرفته و شهر مهاباد به لحاظ موقعیت ویژه گردشگری و زیر ساختی این صنعت  برای سرمایه گذاری های گردشگری  مکانیابی گردیده است.

رجبی در ادامه افزود: این پروژه تفریحی – گردشگری در 3 فاز اجرا خواهد شد. فاز اول ایجاد تله سیژ و پیست اسکی در مساحت 78 هکتار و در فاز دوم و سوم ایجاد تله کابین و هتل با تامین اعتبار کامل از سوی سرمایه گذار بدون دخالت بانک پیش بینی و اجرا خواهد گردید. این پروژه در صورت اجرایی شدن در زمینی به مساحت 228 هکتار با سرمایه 4.3 میلیارد برای ایجاد فاز اول در فاصله زمانی 12 تا 18 ماه ایجاد و برای 47 نفر بصورت مستقیم شغل ایجاد خواهد کرد.

شجاعی معاون سیاسی فرماندار در پایان جلسه ضمن حمایت از کلیات طرح اظهار کرد: این پروژه می تواند در توسعه گردشگری شهرستان مفید واقع گردد، اما قبل از هر اقدامی باید بصورت تخصصی همه جوانب زیست محیطی، ایمنی، حقوقی طرح مورد مطالعه و بررسی قرار گیرد.

شجاعی همچنین در بخش دیگری از سخنان خود به واگذاری زمین در سالهای گذشته تحت عنوان اجرای طرح برای پروژه های مختلف اشاره کرد و گفت: در حاضر در فرمانداری شهرستان کمیته مبارزه با زمین خواری متشکل از ادارات مربوطه تشکیل گردید و چنانچه سرمایه گذار در مدت تعیین شده پروژه خود را شروع و اتمام ننماید. طبق قانون زمین از وی پس گرفته می شود و سند آنها در صورت اتمام پروژه صادر خواهد گردید.

معاون فرماندار در پایان اظهار کرد: در خصوص ایجاد پروژه های تفریحی - گردشگری و صنعتی قبل از هر چیز مطالعات تخصصی و نظرات کارشناسی شده ادارات محیط زیست، منابع طبیعی و سمن های زیست محیطی باید در اولویت قرار گیرد.

عکس: جواد خالندپور و دانیال انوری/ عکاسان هاژه