تاریخ: ۱۳۹۸/۴/۱۴
نخستین جشنواره ملی رسانه، مرز و مرزنشینی برگزار می شود
به گزارش پایگاه خبری - تحلیلی هاژه، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان غربی گفت: نخستین جشنواره "رسانه، مرز و مرزنشینی" به همت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی با همکاری خانه مطبوعات استان در ارومیه برگزار می شود. 
حجت الاسلام دکتر ناصر خدایاری در گفتگو با هاژه اظهار کرد: جشنواره "رسانه، مرز و مرزنشینی" با هدف تبادل تجارب و ارتقای سطح کیفی و کمی رسانه های استان های مرزی در دو بخش اصلی مختص استان های نوار مرزی کشور و بخش ویژه رسانه های استان آذربایجان غربی برگزار می شود. 
وی، افزود: "مرز و تبادلات فرهنگی"، "مرز و امنیت"، "مرز و اقتصاد با تکیه بر اقتصاد مقاومتی"، "مرز و توسعه" و "مرز و آسیب های اجتماعی" محورهای جشنواره در بخش اصلی است و محورهای جشنواره در بخش ویژه که مختص رسانه های استان است، آزاد خواهد بود. 
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تصریح کرد: آثاری در جشنواره شرکت داده می شوند که از اول خردادماه سال 96 تا اول مهرماه سال 98 در رسانه ها منتشر شده و به تایید مدیرمسوول نشریه برسد. 
خدایاری افزود: هر شرکت کننده مجاز به ارسال حداکثر 2 اثر در بخش های سرمقاله و یادداشت، خبر، عکس خبری، گزارش و مصاحبه است.
 
وی مهلت ارسال آثار را تا 30 مهرماه 98 اعلام کرد و متذکر شد: به آثاری که بعد از این تاریخ ارسال شوند ترتیب اثر داده نخواهد شد. 
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همچنین گفت: همه آثار باید دارای مشخصات کامل، نام رسانه و شهر محل نشر باشد لذا آثار فاقد نام مورد رسیدگی قرار نمی گیرند مگر آنکه اثر توسط مدیرمسوول تایید شده باشد. 
وی یادآور شد: به نفر اول 20 میلیون ریال، نفر دوم 15 میلیون ریال و نفر سوم 10 میلیون ریال جایزه نقدی اعطا می شود. 
به گفته خدایاری، علاقمندان می توانند آثار خود را به آدرس www.resaneh.marz@gmail.com یا به دبیرخانه به آدرس ارومیه، خیابان برق، خیابان امنیت طلب، کوی نیکان، خانه مطبوعات آذربایجان غربی ارسال کنند. 
وی در ادامه سخنان خود به نقش رسانه ها اشاره و تصریح کرد: رسانه ها آیینه ای برای معرفی ظرفیت های فرهنگی و هنری مناطق مرزی هستند و این جشنواره فرصت بی بدیل در این راستا است. 
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان با اشاره به اینکه رسانه ها به عنوان ابزار صنعت فکر در خط مقدم دفاع در برابرعملیات دشمن در عرصه جنگ های روانی قرار دارند، تاکید کرد: باید در برنامه ریزی های فرهنگی و هنری به گونه ای اقدام كنیم كه چهره واقعی استان های مرزی با بهره گیری از ظرفیت های فرهنگی و هنری موجب ارتقا و معرفی فرهنگ و تمدن ایران بزرگ اسلامی شود.  
خدایاری افزود: اقوام ایرانی كه به طور عمده در مناطق مرزی استقرار دارند، همواره از فرهنگ، هنر و تمامیت ارضی این دیار حفاظت كرده اند. 
وی اضافه کرد: در شرایطی كه دشمنان با توطئه های خود قصد ضربه زدن و از بین بردن وحدت ملی در كشورمان را دارند، حفظ همگرایی ضروری است و رسانه ها در این زمینه نقش بسزایی برعهده دارند به طوری که با توجه به رسالت رسانه ای بر رفع مشكلات اهتمام داشته و همگان را بر ایجاد وحدت و همگرایی ملی دعوت كنند.