تاریخ: ۱۳۹۸/۳/۲۳
از نقد عملکرد رییس دانشگاه علوم پزشکی ارومیه تا تشکر پر رنگ مرزنگ از نماینده سابق

به گزارش پایگاه خبری هاژه جلسه تودیع و معارفه مدیر شبکه بهداشت و درمان مهاباد با حضور معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی ارومیه، فرماندار مهاباد و تعدادی از روسا و پرسنل شبکه بهداشت و درمان در سالن جلسات فرمانداری مهاباد برگزار شد.

در این جلسه از زحمات سامرند مرزنگ تقدیر و  حکم امیر بهزاد به عنوان سرپرست جدید شبکه بهداشت و درمان به وی تقدیم شد.

از نکات قابل توجه این جلسه تودیع و معارفه حضور پر رنگ پرسنل شبکه بهداشت و درمان مهاباد و همچنین اهدای لوح های تقدیر و هدایای بی شمار به مدیر سابق شبکه بود که کمتر در جلسات تودیع و معارفه شاهد آن هستیم.

سامرند مرزنگ در این جلسه  ضمن تشکر از افراد مختلف و عثمان احمدی نماینده سابق مهاباد در مجلس گفت: در طول خدمت ۴ سال و ۶ ماه بنده اقدامات فراوانی در حوزه بهداشت و درمان صورت گرفت از جمله احداث بلوک زایمان بیمارستان، اورژانس، راه اندازی مرکز غربالگری سرطان، تعداد زیادی خانه بهداشت، مرکز جامع سلامت، مرکز فوریت‌های پزشکی ساختمان سی تی اسکن، جذب دانشجو از طریق دانشکده پرستاری و...

 

در ادامه جلسه هدایت‌فر مسئول شورای خیرین سلامت مهاباد با اشاره به تعدادی از فعالیت‌های این شورا از نحوه همکاری دانشگاه علوم پزشکی ارومیه و شخص جواد آقازاده رییس این دانشگاه انتقاد کرد و گفت: جهت بهبود وضعیت محوطه بیمارستان مهاباد به ریاست دانشگاه علوم پزشکی مراجعه و اعلام کردیم با توجه به آنکه آورده شورای خیرین سلامت کافی نیست نیازمند همکاری از طرف این دانشگاه جهت کار بر روی پروژه محوطه بیمارستان مهاباد هستیم که قول هایی داده شد و شورای خیرین سلامت تمام توان خود را به کار گرفت اما رییس دانشگاه علوم پزشکی به قول‌های خود عمل نکرد و بعد از آن چندین بار پیگیر ملاقات با آقای آقازاده بویم اما موفق نشدیم.

ایرج شجاعی فرماندار مهاباد در ادامه جلسه تودیع و معارفە مدیریت شبکه بهداشت و درمان مهاباد ضمن تشکر از از زحمات سامرند مرزنگ و آرزوی توفیق برای امیر بهزاد گفت: شاخص‌های بهداشت و درمان ایران در منطقه خاورمیانه وضعیت بسیار مناسبی دارد و با شاخص‌های جهانی نیز فاصله چندانی نداریم. در مهاباد نیز با تلاش‌های آقای محمودزاده نماینده مردم مهاباد در مجلس و دیگر عزیزان اقدامات فراوانی چون شروع بکار احداث بیمارستان ۳۵۰ تختخوابی، بیمارستان ۹٦ تختخوابی تامین اجتماعی، دانشکده پرستاری و... صورت گرفته است اما می‌بایست به این نکته توجه شود که مهاباد بلوک درمان جنوب استان بوده و مردم زیادی از دیگر شهرهای جنوب استان و توریست‌ها از کوردستان عراق تمایل فراوانی جهت گذراندن دوره درمان خود در این شهر را دارند و بیمارستان مهاباد دیگر کشش پذیرش این همه مراجعه کننده را نداشته و لازم است روند احداث مراکز درمانی مهاباد تسریع یابد.

حسنی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی ارومیه در بخشی از سخنان خود در این جلسه با انتقاد از حواشی اتفاق افتاده حول استعفای مرزنگ گفت: مطلبی در یکی از سایت‌ها منتشر شده است مبنی بر اینکه فشارهای اعمالی از سوی رییس دانشگاه علوم پزشکی دلیل استعفای دکتر مرزنگ است در حالی که چنین چیزی واقعیت نداشته و برای برکناری یک مدیر نیازی به فشار نیست و یا در بخش دیگری از مطلب این سایت عنوان شده که آقای دکتر آقازاده در سال ۹۳ قول احداث یک بیمارستان ۱۰۰ تختخوابی جایگزین در مهاباد به مدت یک سال را داده است که ذکر چنین قولی اصلا منطقی به نظر نمی‌رسد و هرگزاز طرف دکتر آقازاده چنین قولی داده نشده است و  اگر مدرکی در مورد چنین قولی وجود دارد ارایه شود.

 

صدیقی رییس سازمان نظام پزشکی مهاباد نیز یکی دیگر از منتقدین به مدیریت در بخش و درمان مهاباد در این جلسه بود.

 صدیقی گفت: ورودی بیمارستان مهاباد شبیه فیلم‌های بغداد است، بیمارستان چهل ساله را در هیچ کجای دنیا فرسوده نمی‌نامند و مشکل این بیمارستان این است که با آمدن هر مدیری به جای ترمیم زیر بناها هزینه‌هایی برای در و دیوار خرج می‌شود که بعد از مدتی دوباره فرو می‌ریزد.

صلاح خدیو داروساز و فعال مدنی در جواب سخنان حسنی و در انتقاد از عملکرد دانشگاه علوم پزشکی ارومیه گفت: شهری مثل ارومیه افتخار این را دارد که بیش از صد سال پیش اولین مرکز طبی ایران در آن ایجاد شده  و مدتی بعد مرکزی مشابه برای درمان مردم مهاباد احداث می‌شود و به عنوان بیمارستان در اختیار مردم قرار می‌گیرد اما جای تاسف است که بعد از گذشت یکصد سال مهاباد هنوز دارای یک بیمارستان است که به شکل فعلی آن در سال ۵۰ شروع به احداث و در سال ۵۷ به بهره برداری رسیده است. 

وی افزود: قصه دانشکده پیراپزشکی هم قصه پر غصه‌ای است و فکر نمی‌کنم پروژه‌ای در ایران باشد که بعد از چهل سال هنوز به بهره برداری نرسیده باشد و چه فرصت هایی که در این سال‌ها از بین رفت و چه استعدادهایی که حیف و میل شد.

خدیو افزود: ملاک اولویت بندی هزینه‌ها در این دانشگاه بر چه اساسی است که توجه ویژه‌ای به کلینیک خصوصی تدبیر در ارومیه می‌شود اما وضعیت مراکز درمانی مهاباد به شکل اسفباری است. وی در پاسخ تکذیب معاون درمان دانشگاه که گفت دکتر آقازاده قولی مبنی بر احداث بیمارستان ۱۰۰ تختخوابی جایگزین نداده است گفت: لینک سخنان آقای آقازاده در این خصوص در اینترنت موجود بوده و به راحتی می توان به آن مراجعه کرد.